2019. április 03.
Djeco játékok ajándékba

Jönnek a különböző ünnepek, szülinapok és Ön egyre csak töri a fejét, hogy mivel lepje meg izgő – mozgó lurkóját? Szeretne valami olyat ajándékozni, mely nem csak szórakoztatja a gyereket, de még fejlesztő hatással is van rá? Van megoldás!

[wp_ad_camp_1]

Djeco játékok széles választéka várja a fejlesztojatekvilag.hu webáruházban, ahol a legkülönfélébb igényeknek megfelelő játékokat találja. A Djeco játékok megfelelőek állatbarát gyerkőcök, kis hercegnők, valamint apró szuperhősök számára is. A játékok a különféle korosztályok számára készültek az életkori sajátosságok figyelembevételével. A webáruházban megtalálhatja a hercegnőkhöz illő babákat és ékszerkészítő készleteket. Hiszen egy hercegnőről sem hiányozhatnak a karkötők és nyakláncok, a koronát már nem is említve. Ugyanakkor az állatbarát csöppségek is elkészíthetik saját ékszereiket, még hozzá állatos gyöngyökből. De, akár ők maguk is átváltozhatnak kedvenc állataikká a kreatív arc dekoráló matricák segítségével.

Minden kisfiú tudja, hogy időnként át kell változni szuperhőssé és megmenteni a világot, hisz enélkül másnap nem lehetne óvodába menni és találkozni a barátokkal. Pontosan ezért kell néha a Djeco játékok segítségével átalakulni átlag kisfiúból szuperfiúvá és legyőzni a gonoszokat. Ehhez pedig szükség van az dekoráló matricára, melynek segítségével szupererőhöz juthat. A fárasztó világ megmentő akció után pedig jó érzés fejet hajtani a puha párnára, miközben a Djeco éjszakai fény nyugtató fényt ad és közben anya lágy hangon mesél. A fejlesztojatekvilag.hu webáruházban minden adott, hogy a kislány hercegnővé váljon, az állatorvos tekintélyes állatorvossá, a kisfiú pedig szuperhőssé. Ráadásul a szoba is izgalmas dekorációkkal kelhet új életre.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs