2015. május 07.
Divatos nyári lábbelik

Ha jön a nyár, ha beköszönt a forróság már nem csupán a meleg csizmát rúgjuk le a lábunkról, hanem a különféle átmeneti cipőktől is megszabadulunk. Alig várjuk, hogy beszerezhessünk valamilyen szellős, de egyben divatos lábbelit a forró napokra.

[wp_ad_camp_1]

A Lifestyleshop nyári lábbelik széles és gazdag kínálatában mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő lábbelit. Legyen szó divatos vagy kényelmes szandálról, illetve papucsról.

De nézzük is meg, melyek az idei esztendő legkedveltebb nyári lábbelijei. Természetesen a nyár folyamán a különféle szandáloké és papucsoké a főszerep, mint annyi éve már. A szandálok területén a majdnem tíz évvel ezelőtti divat köszön vissza, hiszen a pántos szandálok akkor nagyon divatosak voltak, most pedig ismét visszatértek a kifutóra és a hétköznapjainkba is.  A pántos szandálok nem tartoznak azon lábbelik közé, amelyek csak a nagy divatházak kifutóin mutatnak nagyszerűen, bátran választhatunk egy ilyen lábbelit egy jelentősebb estélyre, de akár a nyáresti bulihoz is. A szín tekintetében, a nyárnak megfelelően, a fehér és a világos-, illetve sötétbarna árnyalatok dominálnak.

A papucsokat illetően bármi divatosnak számít, kivéve a telitalpú holdjáróknak is nevezett lábbeliket. Ezek ugyanis az 1990-es években voltak közkedveltek, és manapság már inkább cikinek számít egy ilyen szandálba vagy papucsba bárhol is megjelenni. A magas sarkú papucstól kezdve a legegyszerűbb darabokig minden számításba jöhet az idei nyáron. Bátran viselhetünk pasztellszíneket vagy akár rikítóbb árnyalatokat is. Nem mellesleg a kényelmes lábbelik is igen divatosnak számítanak, melyeket a Lifestyleshop választékában is meglelhetünk.

Amennyiben szeretné gyorsan és egyszerűen megtalálni azt a lábbelit, melyet szívesen visel majd a melegebb hónapokban, keresse fel a lifestyleshop.hu-t, ahol a Lifestyleshop nyári lábbelik színes választéka várja.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs