2022. január 31.
Díszítő zselé készlet jó áron online

„Az élet nem tökéletes, de a körmei lehetnek azok.” – És ha a körmei tökéletesek, akkor minden tökéletesnek tűnik! Ez egy felszólítás minden hölgynek, aki aggódik amiatt, hogy hogyan csiszolják meg tökéletesen a körmeiket. A tökéletes körmök titka pedig a díszítő zselé.

Díszítő zselé készlet elérhető weboldalunkat a marilynails.hu-n és itt megtalálhatja a legjobb termékeket a tökéletes körmök érdekében. A körömfestés folyamata bonyolult, és a legjobb eredményt képzett műkörmöshöz érdemes fordulni. Mindenekelőtt a körmöket megtisztítják, és eltávolítják a körmök körüli elhalt bőrt és kutikulát. Ezt követően általában fehér színű alapfestéket visznek fel rájuk, hogy a minta szépen megjelenjen. Egyes esetekben, ha természetes megjelenést kívánunk, nem alkalmazunk alapréteget. Erre egy réteg aktiváló lakk kerül, amely biztosítja a minta gyors száradását. Végül a kívánt mintát felfestjük a körömre. Az élénk színek, mint az ezüst, arany, piros, kék, zöld és fekete, előnyösebbek a világosabb színekkel szemben.

A legjobb manikűr akkor érhető el, ha az összes szükséges eszköz ön mellett van, ezért ne felejtse el megőrizni a manikűrhöz szükséges eszközöket, például körömlakklemosót, körömvágót, kutikulaeltávolítót, alaplakkot, kézhidratálót és természetesen körömlakkot. Most fontos, hogy manikűr előtt tisztítsa meg a körmeit, kezdje azzal, hogy a korábban felvitt körömlakkokat körömlakklemosóval távolítsa el, majd kövesse az alkalmasságnak megfelelő körömtisztítási módszereket. Először is nagyon fontos, hogy a manikűr megkezdése előtt puhítsa meg a körmét, ehhez áztassa be a kezét egy tál 1/4-ed fürdőolajba és 1/4-ed langyos vízbe, ez a megoldás varázslatos hatást fejt ki és világosítja a bőrt. Eltávolítja az összes szennyeződést és puhává varázsolja bőrét! További előnye az ápoló olaj kellemes aromája, amely gazdagítja az élményt! Bővebb leírásért és díszítő zselékért nézzen be a marilynails.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs