2021. április 13.
Discovery channel műsora a musor.tv-n

Az egyesült államokbeli Discovery Channel műsorai elsősorban a televíziós valóságsorozatokra összpontosítanak, például a spekulatív nyomozásra (olyan műsorokkal, mint a MythBusters, a Megoldatlan történelem és a Legjobb bizonyíték), az autókra és a foglalkozásokra (például a Dirty Jobs és a Deadliest Catch). A csatorna egyik legnépszerűbb éves szolgáltatása a Shark Week, amelyet a Discovery a nyári hónapokban sugároz.

[wp_ad_camp_1]

Discovery channel műsora vár mindenkit a musor.tv weboldalon teljes egészében és teljesen ingyenesen, tehát kattintson ide és mindent megtalál ami a csatornával kapcsolatos és érdemes tudni. A Discovery olyan dokumentumfilmeket is bemutatott, amelyek kifejezetten a családoknak és a fiatalabb közönségnek szólnak. Más népszerű programok között szerepelt a Hogyan készül, a Cash Cab stb. A Discovery Channel első logója egy televíziós képernyő volt, amely a világ térképét ábrázolja. Két évtizedig, 1987-től kezdődően, a csatorna logója beépítette az előtte kör alakú Aurora Bold Condensed betűtípusban megjelenített Discovery szót. A kör általában felkelő nap, vagy a Vitruvian Man animációs változata volt. A Discovery Channel korábbi szlogenjei a “Fedezd fel a világodat” és a “Nincs más olyan izgalom, mint a felfedezés”.

1995-ben a csatorna nevét “Discovery Channel” -re egyszerűsítették, ezzel elhagyva a “The” -t. A földgömb a logó állandó részévé vált, és a logó aljára aláhúzást is tettek. Ez alatt az idő alatt a vállalat elkezdett terjeszkedni és számos új hálózatot indított el. Sok testvérhálózat a Discovery által használt logóhoz hasonló logóterveket használt, gyakran beépítve a földgömböt és ugyanazt a betűtípust használva. A Discovery logóival rendelkező hálózatok az Animal Planet, a Travel Channel, a Discovery Science, a Discovery Wings és a Discovery Home & Leisure. Amennyiben többet tudna meg a discovery channelről és a műsorokról kattintson a musor.tv-re.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs