2018. december 11.
Csontkovács Győr a jó közérzet érdekében

Napjainkban egyre többször találkozhatunk olyan esetekkel, amikor idegbecsípődéssel, térd és derékfájdalmakkal küszködnek az emberek a mindennapjaikban. Ez pedig nem másnak, mint a felgyorsult és rohanó világnak a következménye.

Csontkovács Győr sok szeretettel várja minden kedves érdeklődőjét. Fontos tudnivaló, hogy a csontkovácsolás egy egész testen végzet kezelés, melynek a legfőbb célja, hogy az ízületi tokból elcsúszott izülteket újra helyre tegye. Attól függetlenül, hogy milyen testrészről beszélünk, általában egy kilépő ideg nyomja az adott terültet és ennek következménye az idegbecsípődést okozó fájdalom. A leggyakrabban előfordulhat háton, nyakon, vállon, illetve a térden is. Ám a leggyakoribbnak az nevezhető, amikor a lumbális szakaszon, vagyis a derékon jelentkeznek ezek a problémák. Ezek a problémák a legtöbb esetben egy rossz mozdulat következményeként lépnek fel, illetve a rossz testtartástól is jelentkezhetnek. A csontkovácsolás egy ősi kultúra része, amelynek nem csak az ízületi problémák megoldása a lényeg, hanem a szellemi és mentális egyensúly megtalálása is.

A csontkovácsolás nálunk minden esetben egy állapotfelméréssel kezdődik, majd ezt egy sportmasszázs követi az izmok ellazulása érdekében. Sok esetben a masszázs nélkül is eredményes lehet a kezelés, ám amennyiben egy professzionális szolgáltatásban szeretnénk részesülni, akkor annak ez a velejárója.. A csontkovácsolás általában 60,90 vagy 120 percet vesz igénybe. Egy teljes kezelés után, sokszor már az első alkalom után helyre áll a test szimmetriája. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel bennünket a zenmasszazsgyor.eu honlapra kattintva. Illetve további elérhetőek vagyunk még a +36 30 65 44 241-es telefonszámon.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs