2022. december 29.
Cpanel tárhely szolgáltatás az egyszerűség jegyében!

Nem minden induló vállalkozással dolgozó ember ismeri a VPS-hez és a dedikált szerverkezeléshez használt technikai eszközöket. Az összetett feladatok szerverkezelése néhány kattintással lehetséges. Könnyen elvégezhető a rendszeres biztonsági mentés, a webhely- és címtárkarbantartás, a lemezterület ellenőrzése és egyéb feladatok. A VPS vagy a dedikált szerver adminisztrálásához nulla szerverkezelési tapasztalat szükséges.

Cpanel tárhely elérhető az awh.hu weboldalon, ezért keressen fel minket és tudjon meg mindent a tárhelyek előnyeiről ha ez a téma érdekelné. A cPanel fejlesztői mindent megtettek annak érdekében, hogy minden típusú fájl feltöltését és telepítését megkönnyítsék. A cPanel azok számára hasznos, akik nem tanulják meg, hogyan kell dolgozni egy új felületen. Az irányítópult felhasználóbarát. A cPanel bármely típusú műveletéhez sok dokumentáció érhető el, különösen a legújabb verzióhoz, amely beépített oktatóanyagokat és áttekintő információkat tartalmaz. Ha a WordPress telepítve van, a felhasználó a cPanel segítségével kezelheti az adatbázisokat, a domain neveket, a levelezési fiókokat és a biztonsági másolatokat. A cPanel rendkívül egyszerűvé teszi a felhasználók számára webhelyeik kezelését VPS-en vagy dedikált szerverükön. Kevés vagy semmilyen technikai tudás nem szükséges a webtárhellyel kapcsolatban.

Egyszerűbb a webhely kezelése is a cPanel segítségével. Nem számít, milyen összetett egy webhely, a cPanel VPS-t vagy dedikált szervert kínál nagyszerű funkciókkal, amelyeken keresztül a csapat tagjai kezelhetik webhelyét. Ez magában foglalja a frissített adatbázis karbantartását, az e-mail fiókok és címek kezelését, több webhely összevonását egy fiók alatt, valamint a webhely forgalmának figyelését, amely segít a webhely rendszeres hibaelhárításában és javításában. Amennyiben többet szeretne megtudni, keresse fel az awh.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs