2019. november 13.
Cool Maker Go Glam a csajos körmökért

Minden kislányban szeret szépítkezni, manikűröst és fodrászosat játszani, amihez persze anya kozmetikumait, körömlakkjait használják fel. Ne hagyja, hogy gyermeke kemikáliákat kenjen magára, helyette inkább vásároljon gyerekbarát termékeket, amikkel játszani is tud.

[wp_ad_camp_1]

Cool Maker Go Glam a megoldás a kis dívák számára. Négy angol szó, de vajon mit takarnak? A Cool Maker Go Glam egy olyan manikűr készlet mellyel a kislány egy valódi manikűr szalonban érezheti magát. A serdülőkorú lányok számára is kitűnő választás. A Cool Maker Go Glam készlet két darab Go Glam körömlakkot tartalmaz, valamint egy darab fedőlakkot. Továbbá Go Glam neszesszert körömreszelővel, öt darab mintázat készítő hüvellyel és körömnyomtatóval. A Cool Maker Go Glam által bármelyik leányzó képzelete szabadon szárnyalhat és kreatív alkotásokat lehet létrehozni általa. Csak ki kell festeni a körmöt, rányomtatni és már kész is a csodálatos köröm, melyet az összes barátnő irigyelni fog és csodájára jár.

A Cool Maker Go Glam tökéletes ajándék bármelyik kislány számára. Ráadásul a szépítkezéshez csatlakozhatnak a barátnők is, de akár egy kellemes anya-lánya program alapja is lehet. A Cool Maker Go Glam készletet a jatektenger.hu webáruházban tudja megtekinteni, valamint bővebben tájékozódni róla. A jatektenger.hu webáruházban számos hasonló csajos játékot találhat, mely segít a kislánynak kiélni kreativitását, ráadásul kiválóan szórakozhat közben! Azt javasoljuk látogasson el a jatektenger.hu webáruházba, ahol számtalan kiváló minőségű játékot találhat. A webáruházban nagy segítséget jelent, ha használja a kategóriákat vagy a keresőt, mivel így célirányosan tud keresni. A jatektenger.hu webáruházban a legkiválóbb minőségű játékok széles választékát találja!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs