2021. március 09.
Comedy central a musor.tv-n

A Comedy central egy amerikai sorozatokat sugárzó csatorna, amely hazánkban is a legnépszerűbb sorozatokat közvetíti, ilyen a South Park, az Agymenők, vagy éppen a Modern Family.

Comedy central műsora teljes egészében díjtalanul megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és itt mindent megtudhat a sorozatokról is. A South Park egy amerikai animációs szitkom, amelyet Trey Parker és Matt Stone készített, és amelyet Brian Graden fejlesztett ki a Comedy Central számára. A sorozat négy fiú – Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman és Kenny McCormick – körül forog. A show hírhedtté vált trágársága és sötét, szürreális humora miatt, amely a témák széles skáláját szatirizálja az érett közönség felé. Parker és Stone két egymást követő animációs rövidfilmet, a The Spirit of Christmas -t fejlesztették. A South Parkban nagyon nagy együttes szerepel, visszatérő karakterekkel.

1997. augusztus 13-i debütálása óta a South Park 308 epizódját sugározták. Nagy sikerrel debütált, és következetesen a legmagasabb minősítést érdemelte ki az alapvető kábelprogramok közül. A későbbi értékelések változtak, de továbbra is a Comedy Central egyik legmagasabb besorolású műsora, és 2022-ig várható az új epizódok sugárzása. 2000 óta minden epizódot általában a közvetítést megelőző héten írtak és készítettek, elsődleges íróként Parker szolgál. Egy órás különleges epizóddal is készültek már, a “The Pandemic Special” címmel, amely 2020. szeptember 30-án mutatkozott be. Most egy újabb egy órás különleges epizóddal készülnek, a “South ParQ Vaccination Special” címmel, premierje 2021. március 10-én lesz. Amennyiben többet tudna meg arról, mikor tekintheti meg a műsort, keresse fel a musor.tv-t, és itt megtekintheti a musor.tv teljes heti műsorát is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs