2019. december 08.
Chile legszebb városai

A kiemelkedő szépségű ország, Chile hegyvidéki és vulkáni, tóvidékkel díszített tája ad otthont néhány érdekes városnak, ahol számos látnivaló várja a felfedezőket. Fantasztikus tengerpartokkal, történelmi építészettel, ízletes konyhával, élénk éjszakai élettel és inspiráló múzeumokkal Chile legszebb városaiban mindenki talál majd olyan tevékenységet, ami érdekelné.

[wp_ad_camp_1]

Számos különféle kultúra hagyta itt nyomait Chilében, így a nyüzsgő utcák otthont adnak egy változatos népességnek, amelyek egyedülálló kulturális élményt nyújtanak. Az észak-chilei Patagónia gyönyörű táján elhelyezkedő Coyhaique a terület legnagyobb városa, és a régió városi központja. Mint ilyen, különféle bevásárlóközpontok, éttermek, szállodák és éjszakai klubok látogathatók a turisták számára. A város környezete lenyűgöző, és a környékén csodaszép hegyek vannak, a legtöbb látogató pedig legtöbbször él a fantasztikus trekking, repüléshorgászat és hegymászás lehetőségével.  A kanyargós Carretera Austral utcát is érdemes fellátogatni, ami tele van szebbnél szebb látnivalókkal tehát érdemes megállni néhány percre.

Mint az ország déli legfontosabb egyetemi városa, Valdivia rengeteg olcsó bárral, étteremmel és kávézóval rendelkezik, valamint virágzó művészeti jelenléte van, amely fiatalos hangulatot ad a városnak. A Calle és a Cruces folyók csatlakozásának helyén fekszik a város, amelyet vizek vesznek körül, és a vizes élőhelyek és a régi gyarmati épületek a modern épületek között találhatók. Chile függetlenségét követően német telepesek érkeztek a körzetbe, így vannak kiváló helyi sörök és bárok. A helyi sörgyár minden évben megemlékezik a német zenéről és a népi együttesek előadásairól is, ezt az eseményt sem érdemes kihagyni, ha Chilébe látogat.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs