2019. szeptember 15.
Casio óra ajándékba

Nem könnyű az ajándékozás akármilyen alkalomról legyen is szó. Szülinap, karácsony vagy ballagás, bármilyen alkalom legyen is, van olyan ajándék, aminek biztosan örül majd az ajándékozott.

[wp_ad_camp_1]

Casio márka biztosíték a kiváló minőségre. Egy órának mindenki örül. Nem csak praktikus, de viselőjét stílusossá is teszi. Az óra az egyik legstílusosabb kiegészítő, ami egyben érettnek is mutatja viselőjét. Egy üzletember kivillanó bőrszíjas órája tekintélyt parancsol. Ugyanakkor az is fontos, hogy az illetőhöz illő időmérő eszközt válasszunk. Egy óra akár évekre vagy évtizedekre is hű társa lehet viselőjének, azonban ehhez az kell, hogy minőségi terméket válasszunk. A Casio egy ilyen márka. A japán márka az európai ízlésvilágnak is tökéletesen megfelel, így nem csoda, hogy szerte a világon szívesen vásárolják, így hazánkban is ez számít az egyik legnépszerűbb márkának. A Casio gyárt női és férfi órákat is, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot. Ha igazán romantikusak szeretnénk lenni, akkor választhatunk közös órákat is.

A Casio márkáról tudni kell, hogy alapítója Kashio Seisakujo, egy akkoriban 29 éves fiatalember, aki megalapította a Casio Computer Co. Ltd-t. Három testvérével együtt kezdtek bele a termékek gyártásába. A cég eleinte nem karórák gyártásával foglalkozott. Legelső termékük a gyűrűszipka. Az ehhez hasonló termékekkel, megrendelésre gyártott mikroszkóp alkatrészekkel és fogaskerekekkel sikerült stabilizálniuk a cég anyagi helyzetét. Maga az óra gyártás 1974-re datálható, amikor első karórájukat forgalomba hozták. Az óra csuklóra szíjazható volt és folyadékkristályos kijelzővel rendelkezett. Ez jelentette a Casio számára a világhírnevet és ezzel együtt berobbantak az óragyártás világába, ahol azóta is töretlenül jelen vannak.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs