2020. szeptember 21.
Cartoon network műsorok!

A Cartoon Network egy amerikai kábeltelevíziós hálózat, amelynek tulajdonosa a Warner Bros. Global Kids, Young Adults and Classics részlege, a Warner Bros. Entertainment. A csatorna 1992. október 1-jén indult, és elsősorban animációs televíziós sorozatokat sugároz, többnyire gyermekműsorokat, az akciótól az animációs komédiáig. Általában 6:00 és 20:00 óra között működik és 7 és 13 év közötti gyermekeket céloz meg.

[wp_ad_camp_1]

Cartoon network teljes műsor megtekinthető a musor.tv weboldalon, ezért, ha érdekelné, hogy milyen meséket nézhet ezen a csatornán, akkor keressen fel minket bátran és egy rövid leírást is olvashat majd a mesékről a kezdési időpontok mellett. A Cartoon Network jelenlegi csatorna olyan eredeti animációs sorozatokat tartalmaz, mint a Ben 10, Mao: A tiszta szív hősei, az Apple & Onion, Victor és Valentino, valamint Craig of the Creek, valamint más stúdióktól szerzett sorozatokat is sugároz, amelyek 2019 decemberétől tartalmazzák a Lego Ninjago, Teen Titans Go!, Power Players, Total DramaRama, DC Super Hero Girls és Unikitty! A Cartoon Network eredeti programozásának nagy része a hálózat belső stúdiójából, a Cartoon Network Studiosból származik. A Hanna-Barbera részlegétől kezdve ez a stúdió a hálózat egyik legkorábbi eredeti sorozatát is bemutatja, beleértve a Dexter laboratóriumát, Johnny Bravo-t és a The Powerpuff Girls-t.

A Cartoon Network olyan rajongók által imádott műsorokkal, mint a Dexter laboratóriuma, lehetővé tette a hálózat számára, hogy licencszerződéseket kössön a sorozathoz kapcsolódó áruk értékesítésében érdekelt vállalatokkal. Például a Kraft Foods-szal kötött megállapodások széleskörű bolti reklámozáshoz vezettek. A hálózat kereszt promóciós kampányokon is dolgozott mind a Kraft, mind a Tower Records céggel. A Cartoon networkon ma is a legnépszerűbb rajzfilmeket nézheti meg. Ha többet tudna meg róluk keresse fel a musor.tv weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs