2020. július 12.
Cappadocia legszebb barlang szállodái

A törökországi Közép-Anatóliában található Cappadocia, egy csodás úticél, amely sok utazó bakancslistájának tetején áll. A völgyek, a sziklaalakzatok és a barlangok természetesen alakultak ki, ezek közül néhányban barlangok, templomok és akár korai keresztények által épített épületek is megtalálhatók.

[wp_ad_camp_1]

A Phocas Cave Suites a Cavusin nevű faluban található, ami azt jelenti, hogy mindössze két mérföldre van Goreme városközpontjától és a népszerű Szabadtéri Múzeumtól. Bár a szobák kényelmesebb felszereltséggel vannak ellátva, egyértelműen barlangos a légkör, de ez csak növeli a cappadókiai tartózkodás vonzerejét. A hatalmas teraszról gyönyörű kilátás nyílik a tájra, és nagyszerű kilátás nyílik a terület néhány sziklaalakzatára is. Élvezze a helyi termékeket tartalmazó svédasztalos reggelit, vagy fejezze be a napot egy üveg bor kiválasztásával a nagy borbarlangból.

Haladjon ezután Uchisarba, hogy megtapasztalja a Museum Hotel Cappadocia szállását. Ez egy luxus butikhotel, amely olyan lesz, mintha az éjszakát a világ egyik legfontosabb múzeumában töltené. A kő és a barlang egységeket a helyreállított történelmi romokban találják, és néhány szoba dekorációja felbecsülhetetlen antik tárgyakból áll. A fűtött kültéri medence az egyik legfontosabb szolgáltatás, a terasz pedig egy kedvenc hely a turisták körében egy pohár bor kortyolgatására. Ha Goreme szívében szeretne maradni, élvezheti a Travellers Cave Panziót is. A szobákat kőből építették, és íves falak emlékeztetik a hihetetlen barlangokra a világ ezen részén. A szobák elegánsan berendezettek, hagyományos dekorációval, valamint modern kényelmi eszközökkel, mint például síkképernyős televízió. A teraszos étterem a legjobb hely a szállodában, ahonnan kilátás nyílik a tündérkéményekre.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs