2018. február 11.
Bútorvilágító armatúra – megvilágított bútorok

Manapság a bútoráruházakban egyre több olyan bútorral találkozhatunk, amely rendelkezik olyan plusz funkcióval, hogy egyes részei megvilágíthatók. Nagyon hangulatossá varázsolhatjuk ezzel a plusz funkcióval az otthonunkat.

[wp_ad_camp_1]

Bútorvilágító armatúra opál burával, kapcsoló nélkül kapható a LED24 szaküzletben. A bútorvilágító armatúrákat legtöbb esetben konyhapultoknál, vagy nappali bútor esetén polcok megvilágításánál szokták alkalmazni. Általában a super slim kivitelt szokták használni, mivel ez a fajta könnyen elrejthető és hangulatos, rejtett, megvilágítást kölcsönöz. A LED fényforrások dekorálásként való felhasználás esetén előnyősnek bizonyulnak a LED szalagok. Ezek a LED lámpák lapos és keskeny kivitelezésűek, melyek áramköri lapra vannak felforrasztva. Sok esetben öntapadós hátoldallal vannak ellátva, így könnyedén bárhova felhelyezhetjük. A mellett, hogy energiatakarékosak és garantáltan hosszú életűek, mellettük szól az is, hogy magas fényszórással rendelkeznek. Manapság nem csak esztétikus bútorokkal lehet díszesebbé tenni otthonunkat, hanem akár azok megvilágításával is. A fények igazán moderné tudják tenni a bútorokat. Sokan úgy vélik, hogy a bútor megvilágítása csak irodák és üzletek esetében jöhet szóba, azonban ez nem csak az előbb említett helyszínek privilégiuma, ugyanis ez akár otthonában is megvalósítható. A helyiség ezáltal modern, hangulatos lesz. Döbbenetes, hogy néhány bútorvilágító armatúra által micsoda változás érhető el.

Bővebb információk a bútorvilágító armatúrákról

Ezek a LED szalagok hajlékonyak, és szinte bármilyen felületre feltapadnak. Használatuk előtt por és zsírmentessé kell tenni a felületet, melyen alkalmazni szeretnénk a lámpafüzért. Ezeket a szalagokat használhatjuk dekoráció céljából és helyi megvilágításra. Létezik még színváltós LED szalag is, mely bármilyen szín előállítására alkalmas. Nagyon kedvező áron beszerezhető, és könnyen alkalmazható. Méterenként 60 világító elemet tartalmaz. A LED szalagok áramellátásához stabil tápegység szükséges. A LED24 szaküzlet weboldalán megtekintheti a teljes kínálatot, majd a kiválasztott terméket meg is vásárolhatja. Az online megrendelt termékeket a GLS futárszolgálattal kézbesítjük. Bármilyen kérdésével kapcsolatban forduljon az ügyfélszolgálathoz, melyet a 06-30-879-4403 telefonszámon tud elérni.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs