2022. november 09.
Bosch berendezések szervizelése jó áron!

A Bosch fűtőrendszer kétfokozatú gázszelepe a terhelési igények kielégítése érdekében vált a magas és alacsony tűz fokozatok között, ami hatékonyabb működést tesz lehetővé, mint az egyfokozatú technológia. Ez fokozott kényelmet és energiamegtakarítást jelent a lakástulajdonosok számára azáltal, hogy a vásárolt tüzelőanyag akár 96%-át fűtésre fordítja.

Bosch berendezések szervizelése elérhető a futes-gazszereles.hu weboldalon, ezért mindenképpen keressen fel minket ha ön is így gondolja, hogy itt a karbantartás ideje. Tegye teljessé otthoni HVAC rendszerét a Bosch fűtőegységgel és a Bosch IDS kültéri egységgel (BOVA). A Bosch IDS hőszivattyúval való párosítás lehetővé teszi a hőszivattyús rendszer akár 18 SEER működését. A megtakarítás, a kényelem és a hatékonyság optimalizálása érdekében a legjobb választás a Bosch-hoz illesztett kettős üzemanyag-rendszer telepítése, aminek csapatunk a karbantartását is nagyon könnyen elvégzi. A megtakarítás és a kényelem optimalizálása érdekében a legjobb választás a Bosch-hoz illesztett kettős üzemanyag-rendszer telepítése. A Bosch komplett kettős tüzelőanyag-rendszert kínál a Bosch Inverter Ducted Split (IDS) hőszivattyúval, a Bosch BMAC házas tekercsekkel, valamint a Bosch Connected Control Thermostattal.

Célunk, hogy szenvedélyes emberek által megalkotott lenyűgöző megoldásokkal kényelmet és nyugalmat biztosítsunk ügyfeleinknek, vagyis olyan karbantartási szolgáltatásokat nyújtsunk, amik lehetővé teszik, hogy hibás rendszerét mihamarabb újra használni tudja. Amennyiben még több információt szeretne olvasni a Bosch termékek javításáról valamint szolgáltatásainkról, keresse fel a futes-gazszereles.hu weboldalt és itt mindent megtalál ami csak érdekelheti.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs