2020. június 30.
BMW alkatrészek alvázszám alapján is

A Bayerische Motoren Werke AG, közismert nevén BMW, egy német multinacionális vállalat, amely luxusautókat és motorkerékpárokat gyárt. A céget 1916-ban alapították repülőgépmotorok gyártójaként, ezeket a motorokat  1917 és 1918 között, majd 1933 és 1945 között gyártották. Manapság ez az egyik legkedveltebb autómárka.

[wp_ad_camp_1]

BMW alkatrészek alvázszám alapján is megrendelhetők az alkatreszek.hu weboldalon tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma, ha önnek is BMW alkatrészre lenne szüksége, mert akár alvázszám alapján is megtalálhatja a keresett alkatrészt, így a kutatás sokkal gyorsabb lesz és azonnal megtalálhatja amit keres. A gépjárműveket a BMW, a Mini és a Rolls-Royce márkanéven, a motorkerékpárokat pedig a BMW Motorrad márkanéven forgalmazzák. 2015-ben a BMW volt a világ tizenkettedik legnagyobb gépjárműgyártója, 2.279.503 járművel. A BMW székhelye Münchenben található, és gépjárműveket gyártanak még Németországban, Brazíliában, Kínában, Indiában, Dél-Afrikában, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Mexikóban is.

A logó jelenlegi formáját 2020-ban vezették be, eltávolítva a logó megjelenítésénél használt 3D effektusokat, és eltávolítva a fekete körvonalat is. A logót a BMW márkanevében fogják használni, de a járműveken nem. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a BMW-ről és megtekintené az alkatrészek árait, mindenképpen kattintson az alkatreszek.hu weboldalra és itt megtalálhatja a teljes alkatrész kínálatot is méghozzá a leggyorsabb házhozszállítással. Weboldalunkra kattintva mindent megtudhat majd a rendelésről is. Ha bármi kérdése lenne a BMW alkatrészekkel kapcsolatban, vagy nem tudja hogyan működik a rendelés, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot és mi mindenben garantáltan a segítségére leszünk.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs