2016. december 05.
Bio VCO kókuszolaj a Kókuszolaj Bolt-ban 24 órán belül

A kókuszolaj éppen annyira ehető olaj, mint például az olíva olaj, de ezt az extra szűz kókuszolajat a kókuszdió beléből vonják ki. A bio kókuszolaj 90%-ban tartalmaz telített zsírsavakat, 6%-ban egyszeresen telítetlen zsírsavakat, és 3%-ban többszörösen telítetlen zsírsavakat. Ezek miatt a zsírsavak miatt magas hőmérsékleten is sokáig bírják ezek az olajok.

[wp_ad_camp_1]

A kókuszolaj gyulladáscsökkentő és gyógyító hatású, ráadásul az anyagcserét is fokozzák közepes láncú zsírsavjai. A szűz kókuszolaj segítségével megőrizhetjük egészségünket, súlyunkat, ráadásul több energiát ad, és akár a főzéshez is felhasználhatjuk. Ez az olaj ezeken kívül hatékony még a szív védelmében is, hiszen laurinsavat tartalmaz magas koncentrációban, és ennek a savnak nagyon fontos vírus, illetve baktériumölő tulajdonságai vannak. A kókuszolaj még a candida és a hüvelygomba ellen is nagyon hatásos lehet.

Ezt a rengeteg jótékony hatást a kókuszolaj a közepes szénláncú zsírsavaknak köszönheti, és a laurin- illetve kaprilsav mellett még tartalmaz kapronsavat, valamint mirisztinsavat is, ez pedig jó hatással lehet a krónikus fáradtságban szenvedőknek, illetve a májbetegeknek is. Bio VCO kókuszolaj a Kókuszolaj Bolt-ban 24 órán belül elérhető a lehető legjobb árakon csakis a kokuszolaj.bolt.hu weboldalon. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a kókuszolaj pozitív hatásairól olvasni, mindenképp megéri fellátogatni weboldalunkat a kokuszolaj.bolt.hu-t, hiszen itt bővebb leírást talál, és a kókuszolaj árát is megtalálhatja további hasznos tudnivalók mellett. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az +36 70 7733 059 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@kokuszolaj.bolt.hu e-mail címre, és barátságos csapatunk azonnal felveszi önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs