2020. szeptember 09.
Betörés védőfólia – A biztonságos otthon kulcsa

A nyári hónapokban ugrásszerűen megnő a betörések száma. Jó volna azt gondolni, hogy ez mindig csak mással történik meg, azonban jobb nem a szerencsében bízni, hanem biztosra menni, még pedig betörés védőfóliával.

[wp_ad_camp_1]

Betörés védőfólia nagyon hasznos minden háztartás és vállalkozás számára. Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a védőfóliák, hiszen biztonságossá teszik az ablaküveget, ráadásul a betörőnek is jóval nehezebb bejutnia a lakásba. Talán banális gondolatnak tűnhet, hogy egy fólia akadályozza meg a jogtalan behatolást, de így van. A betörés védőfólia által az üveg nem esik szét, hanem akkor is egyben marad, ha betörik. Így megakadályozva a behatolást, legalábbis többszörösére nyújtva a betörő próbálkozásának idejét, ezzel meghiúsítva annak tervét. Ha szeretné biztonságban tudni értékeit és családját, akkor azt javasoljuk, hogy szerezzen be betörés védőfóliát. Ha nincsenek komolyabb értékei, akkor is lehetnek olyan tárgyak, eszközök a lakásban, aminek eltünése nagy fájdalmat okozna. Ilyen például a dédnagymama gyöngysora. Betörés védőfóliára tehát nagy szükség van, ha minél biztonságosabbá szeretné tenni otthonát.

A betörésvédő fóliának más előnyei is vannak. Ahogy már fentebb is említettük, a fólia egyben tartja az üveget, akkor is, ha az eltörött. Ez azt jelenti, hogy ha valamelyik családtagja, netán egy kisgyerek az ablak közelében tartózkodik, mikor az eltörik, akkor sem fog megsérülni, hiszen nem kell szerte szét repülő üvegszilánkoktól tartani. Ha fontos a biztonság, akkor ne habozzon vásároljon betörés védőfóliát és rakassa fel ablakaira szakember által. Bővebb információkért látogasson el a ablakfoliaguru.hu weboldalra, ahol tájékozódhat, valamint tekintse meg a széleskörű, minőségi kínálatot!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs