2020. október 18.
Az új iPhone 12

Az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro az évek legnagyobb frissítését ígéri. Itt van, amit eddig tudunk róla. Nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy végre megismerkedhessünk az Apple új iPhone 12 és iPhone 12 Pro modelljeivel. És ezek a telefonok ígéretet tesznek arra, hogy hosszú időn belül az iPhone-sorozat legnagyobb változásait mutatják be.

[wp_ad_camp_1]

Az iPhone 12 állítólag teljesen új megjelenésűvé teszi a meglévő dizájnt, emellett 5G-s csatlakozást kínál az egész tartományban, az Apple nagyon várt A14 Bionic processzorát, és kifejezetten a Pro szett számára LiDAR kamerákat is ígér. Bár ezen a ponton elég egyértelmű, hogy szeptemberben még nem fogjuk kézbe venni az iPhone 12-t, mint általában az új iPhone-kiadásokat, a pletykák és a szivárgások elég teljes képet festettek arról, hogy mire számíthatunk az Apple következő készülékeivel, beleértve a megjelenési dátumot, árakat és a specifikációkat.

Az iPhone 12 várhatóan négy modellben jelenik meg: az 5,4 hüvelykes iPhone 12 mini, 6,1 hüvelykes iPhone 12, 6,1 hüvelykes iPhone 12 Pro és 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Max. További bizonyítékok jelentek meg arról, hogy az Apple eltávolítja az EarBodokat az iPhone 12 dobozából. Egy új iPhone 12 hír feltárja az iPhone 12 mini és az iPhone 12 tárolási lehetőségeit, és megerősíti az indítás dátumát. Lehet, hogy egy olyan iPhone 12 van folyamatban, amely nagyon nosztalgikus, és az Apple I alaplap egy része a hátába van ágyazva 10.000 dollárért.  Az Apple pénzügyi vezérigazgató Luca Maestri júliusban megjegyezte, hogy a tavalyi iPhone 11 szeptemberben jelent meg, de hozzátette: “idén az új termék megjelenése néhány héttel később lesz esedékes”. Az első telefonok valószínűleg októberben várhatóak. Azt is állítja, hogy a két iPhone 12 Pro modell novemberben érkezik, tehát szakaszos bevezetés lenne.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs