2015. június 01.
Az Oxigén Hotel családbarát és pénztárcabarát üdülőhely

Érdemes alaposan körbenézni a hotelek kínálatai között az interneten, ha családos nyaralást tervezünk Magyarországon, mert bár rengeteg úti cél és szálloda közül választhatunk, a kényelmünk és pénztárcánk szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy melyik mellett döntünk. Családos nyaralást mindenféleképp egy családbarát szálláshelyre tervezzünk. Továbbá az sem egy utolsó szempont, hogy milyen programokkal és szolgáltatásokkal várja az adott hotel a vendégeit.

[wp_ad_camp_1]

Az Oxigén Hotel Spa nem csak egy egyszerű szálloda, nem is egy hagyományos wellness központ, de még csak nem is egy átlagos családbarát hotel, hanem egy olyan üdülőhely, ami csodás környezetben terül el, egyszerre kínál egyedülálló wellness programokat, meditációs lehetőségeket, különleges és páratlan baba programokat, kirándulási és túrázási lehetőségeket, és száznál is több gyerekbarát szolgáltatást.

Az Oxigén hotelben az egyéves kisbabáktól a kisgyerekeken keresztül a nagyszülőkig mindenki jól érezheti magát. A wellness részleg nem csupán a szülőknek nyújt élményeket, hanem a kisgyermekeknek is. Az Oxigén Hotel Spa céljául tűzte ki, hogy a náluk üdülő gyermekek egy percre se unatkozzanak. Ezért építettek a hotel belsejébe és a hotelen kívül is több gyerekeknek szóló részleget.

Található az Oxigén Hotelben gyermekek számára kialakított aroma szauna, valamint a gyerekeknek külön építettek medencéket. A meg nem szűnő játék érdekében van beltéri játszóház egy nagy dinóval, akit Páfránynak hívnak, és aki remekül elszórakoztatja a kicsiket. A szabadban pedig egy nagy gyermek birodalom található, mókus kalandparkkal, kosárlabdapályával, izgalmas kábelkomppal, bébi mászó parkkal, strandröplabda pályával, lengő tekepályával, gyermekeknek kiépített KRESZ parkkal, focipályával, óriás sakktáblával és egy hatalmas játszótérrel.

Mindezek megtekinthetőek a hotel honlapján az oxigénhotel.hu oldalon, és ugyanitt szállást is foglalhatunk, miután végignéztük a hotel árajánlatait és a kedvezményes üdülési csomagokat. Az Oxigén Hotel nem csak családbarát szálloda, hanem pénztárcabarát is, mivel a 10 év alatti gyermekek ingyen üdülhetnek náluk.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs