2020. augusztus 05.
Az online vásárlás biztonsága

Az online vásárlási csalások és a személyazonosság-lopások száma évről évre növekszik. Míg a hackerek és a csalók új technikákat fejlesztenek, sok online vásárló még mindig nincs tisztában az egyszerű biztonságos online vásárlási szabályokkal.

[wp_ad_camp_1]

Biztosan mindenki szívesen vásárol Fekete Pénteken. Olvasson tovább, és tegyen óvintézkedéseket, hogy a legjobb ajánlatokat biztonságosan tudja megtekinteni. Az online vásárlás során biztonságban érezheti magát, de ez messze van az igazságtól. Két dologra van szükség a biztonság érdekében – egy online áruházra, amely törődik az ügyfelek biztonságával és az okos fogyasztókkal, akik tudják, hogyan kell személyes adataikat biztonságban tartani. A hackelés és a személyazonosság-lopás nem annyira látható, mint a hagyományos lopás, a hackereket ráadásul nehezebb elkapni. Az online lopások azonban évente több millió embert céloznak meg. Győződjön meg arról, hogy az Ön által látogatott online áruház HTTPS-t használ.

Ez azt jelenti, hogy az Ön adatait az alapvető TLS titkosítás fedi, egészen a böngészőjétől a webhelyig, ahol vásárol. A HTTPS-webhelyek nem feltétlenül szuperbiztonságosak, de ha van HTTPS az adatok biztonsága érdekében, akkor tudja, hogy legalább egy fontos lépést megtett. Ennek ellenőrzése egyszerű – egyszerűen nézze meg az URL-sávot, hogy a „https: //” betűvel kezdődik-e, ahogyan az a weboldalunkon is történik. Mielőtt bármilyen személyes információt megadna a vásárlás befejezéséhez, ellenőrizze, hogy a megfelelő online áruházban van-e. Számos lehetőség kínálkozik a hackerek és a csalók számára arra, hogy rossz webhelyre irányítsák önt, vagy más szavakkal meghamisítsák az URL-t. Ilyenkor azt hiheti, hogy hogy új cipőjét közvetlenül a Nike-tól vásárolja, de a „n1ke.com” oldalon találja magát (egy hipotetikus példa). Ha igen, itt az ideje, hogy töröljön mindent, amit csak beírt, és lépjen vissza!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs