2021. szeptember 13.
Az interneten jelen levő 5w40 viszkozitású termék most akciós!

A 0W40 motorolajai kiváló minőségű, többfokozatú olaj, amely a legújabb szintézis technológiájú olajokon alapul, erős és innovatív adalékokkal kombinálva. Az olajok kiváló teljesítményt és hidegindítási viselkedést mutatnak. Nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorokban használják őket személygépkocsikban és kisteherautókban. Csak próbálja ki 5W40 -es olajainkat, és győződjön meg minőségükről.

Az itt jelen levő 5w40 viszkozitású termék igen magas minőségű tehát megéri megrendelni az alkatreszek.hu weboldalról, ha önnek is erre az olajra lenne szüksége. A 5W40 a SAE osztályt jelenti, amely alapján a motorolajat besorolták. A SAE osztály az olaj folyási tulajdonságait írja le a különböző üzemi hőmérsékletek függvényében. A 5W40 osztályú motorolaj többfokozatú olaj, ezért jó áramlási viselkedést mutat hideg és meleg hőmérsékleten. A különleges hőmérsékleti viselkedés lehetővé teszi az olaj használatát olyan kedvezőtlen körülmények között is, mint a szélsőséges hideg. A “0W” a viszkozitást jelenti alacsony hőmérsékleten (W = tél). -40 ° C -ig szivattyúzható, azaz elég folyékony ahhoz, hogy ilyen alacsony hőmérsékleten elterjedjen a motorban. A “40” szám az olaj kinematikai viszkozitását írja le 100 ° C -on. A tartomány 12,5 – 16,2 mm²/s. Általában a 5W40 olajok -40°C és +40°C közötti hőmérséklettartományban működnek a legjobban. Hideg éghajlaton a motor egész évben jól védett.

A járműre vonatkozó gyártói utasítások tájékoztatást nyújtanak arról, hogy használhat-e 5W40 motorolajat autójában. A motort csak a gyártó által jóváhagyott olajjal töltse fel a motor károsodásának elkerülése érdekében. A 5W40 motorolaj széles hőmérsékleti tartományban működik. Ezért a teljesen szintetikus vagy félszintetikus alapolajok alkalmasak a gyártásra, mivel jobban ellenállnak a hőmérsékletnek, mint az ásványi olajok. Bővebb leírásért nézzen be az alkatreszek.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs