2020. augusztus 07.
Az esküvői fotózás és a jegyesfotózás

Miért érdemes jegyesfotózást kérni az esküvői fotózás előtt? Gyakorlatilag szinte minden esküvőre profi fotóst kér fel a pár, hogy örökítse meg életük legszebb pillanatait. De miért hanyagolják el sokan az esküvő előtti jegyesfotózást? Összeszedtem Neked pár olyan tapasztalatot amelyek segíthetnek, hogy nem csak a jegyesfotózásánál, hanem később az esküvőtök fotózásánál is nagyszerű képek szülessenek:


[wp_ad_camp_1]

 1. Jegyesfotózás = kockázat nélküli főpróba!
  Ki tudjátok próbálni, hogy választott fotósotok ténylegesen Rólatok is szép képeket tud készíteni, és nem csak a weboldalán szereplő néhány válogatott kép sikerült jól.
  Fontos, hogy Belőletek ki tudja-e hozni a legszebbet-legjobbat. Meg tudja-e mutatni a legszebb oldalatokat?
 2. Lesznek profi képeitek, amelyet felhasználhattok a későbbi esküvőre készülő nyomdai anyagoknál, Facebook és Instagram oldalatokon az esküvői készülődés során.
 3. Lehet hogy Ti nem vagytok profi modellek? Nagyszerű tapasztalatokat tudtok szerezni egy fotózás során. Ki tudjátok próbálni magatokat, és később a megismételhetetlen esküvői fotózás során már rutinosan, magabiztosan tudtok szerepelni a képeken.
 4. Ki tudjátok tapasztalni milyen stílus, milyen környezet áll jól Nektek!
  Vagány városi utcaképek? Kint a természetben a fák között? Egy tóparton, vagy éppen egy vízen ringatózó csónakban? Számtalan kreatív helyszínötlet és lehetőség szerepel egy jó fotós eszköztárában, és egy jegyesfotózás során kiderül, hogy Hozzátok milyen stílus áll a legközelebb.
 5. Verhetetlen ár-érték arány!
  Egy jegyesfotózás nem csak a fotós részéről kíván kevesebb munkát illetve technikai felkészültséget, hanem Részetekről sem igényel egy esküvői fotózáshoz hasonló felkészülést. Egy alap smink, néhány igényes, de kényelmes ruha elegendő, hogy szép képek szülessenek.
 6. Ki tudjátok tapasztalni, hogy a számítógépes utómunka területén választott fotósotok mennyire képzett. Az utómunka a digitális fényképezés nélkülözhetetlen velejárója. A végleges képek minőségénél nagymértékben számít a fotós ezen a területen megszerzett tudása, tapasztalata. Egy jegyesfotózás során készült a végleges képek minőségén sok minden látszani fog!

Remélem segítettem, örömteli készülődést kívánok a Nagy Napra!

K-Art Foto

Fotós, fotózás Debrecen, Hajdúböszörmény, Nyíregyháza

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs