2016. július 09.
Az egérirtás hatékony módszerei!

Az egérirtás többféle módszerrel végezhető, de az a legjobb, ha a munkát egy szakértőre bízza. Nálunk az eurokartevoirtas.hu-n kedvező áron vállalnak szakembereink egérirtást. Saját maga is kiválaszthatja az egérirtás módját, de ezt mindenképpen közölje cégünkkel. Az egerek rendkívül bosszantóak tudnak lenni, hiszen mindent megrágnak így több hasznos eszközt vagy kábelt is tönkre tehetnek.

[wp_ad_camp_1]

Az egérirtás történhet irtószerrel és egérirtó etetőállomással is, ami egy műanyag eszköz. Ez a masszív doboz ellenáll bármilyen időjárási feltételnek és kulccsal záródik. Az irtószer szóródás mentes, tehát egyáltalán nem fertőző a gyermekekre és a háziállatokra sem. Az irtószerben véralvadásgátló van, tehát az egér ettől 1-2 napon belül elpusztul. A boltokban nem lehet ennyire erős irtószereket kapni, tehát jobban jár, ha szakembereinkhez fordul. Ezen kívül ragasztólapos csapdával is lehet egeret irtani, a módszer során az egér rátapad a csapdára és nem tud majd mozdulni. Ez a módszer rendkívül hatásos, de fontos, hogy eltávolítsuk a tetemet és a ragacslapot is, nehogy valaki belelépjen.

Az élve fogó csapdával is jól lehet egereket fogni, és itt ahogy a neve is mutatja, életben marad az egér, csak nem tud mozdulni. A csapdában csalogatóanyagot talál, viszont a csapdából már nincs visszaút. Végül pedig lehet alkalmazni lecsapódó csapdát is, ami a legkíméletesebb módszer, hiszen az egér azonnal elpusztul, nem szenved egy cseppet sem. Amennyiben többet szeretne megtudni az egérirtás módszereiről, valamint egérirtó cégünkről, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, az eurokartevoirtas.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az eurokartevoirtas@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 70 70 22 409 telefonszámot.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs