2016. augusztus 16.
Az Amerikai kontinens legjobb tengerpartjai

Ideje elgondolkodni azon, hogy idén nyáron hová indul nyaralni, ebben pedig segítségére lehet ez a cikk, amelyben bemutatjuk Amerika legszebb tengerpartjait. Ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéletes tengerpartot, átböngésztük a legnagyobb utazási weboldalt, a TripAdvisort, és így állítottuk össze 2016 legszebb amerikai strandjait. Már csak annyit kell tennie, hogy fürdőruhát, naptejet és repülőjegyet vásárol.

[wp_ad_camp_1]

Az első tengerpart, amit mindenképpen érdemes fellátogatni a Clearwater, amely Floridában található. Ez a hosszú kiterjedésű tiszta fehér homok Florida koronaékszere. A nyugodt és tiszta víz ideális lehet minden korosztály számára ráadásul rengeteg tevékenység is van a környéken. A Lanikai partra is érdemes elmenni, amely Hawaii-on található, a közelében pedig ott vannak a Mokulua szigetek, ami tökéletes úti cél lehet a kajakosoknak, ráadásul a strandot is fenségessé teszik. A Siesta tengerpart szintén Floridában található, ahol nagyon finom a homok, a naplementék pedig lélegzetelállítóak. A parton rengeteg hely van ahhoz, hogy homokvárat építsünk, vagy napozzunk.

A La Jolla Shores Kaliforniában található, és itt is puha a homok. Itt lehetőség van úszásra, szörfözésre és napozásra is. Fedezze fel a környéken levő üzleteket és éttermeket, látogassa meg a fókákat, valamint mártsa a lábát a hideg vízbe és élvezze a nyarat! A St Augustine tengerpart Floridában található, az Anastasia-sziget déli részén. Ez Florida egyik legkedveltebb partja, ami 4 mérföld hosszú. Panama tengerpartjára is érdemes ellátogatni, ahol gyönyörű a part, a víz pedig meleg, ráadásul sok a tennivaló is. Végül, de nem utolsó sorban a Saint Pete tengerpart, ami arról híres, hogy állandóan süt a nap. Használja ki az extra D-vitamint és mártózzon meg a kellemes vízben!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs