2021. november 22.
Az almaecet használatának módja a makacs akne enyhítésére

A legtöbbünk konyhájában biztosan van egy üveg szerves almaecet. Használhatja különféle receptekben és egyéb gyógymódokban. Mit szólna ahhoz, ha tiszta arcot kapna ettől? Amikor tiszta arcról beszélünk, egy dolog jut eszünkbe, a pattanás. Természetesen a csúnya dudorok csökkentése az első lépés a tiszta arc megszerzéséhez. Ha belefáradt a pattanások elleni krémek és csomagok használatába, akkor menjen, és vegye elő a konyhájából az almaecetet.

Az almaecet hígított formában a bőrünköm pH-ja 4,5 és 5,5 között van. Így segít egyensúlyban tartani a bőr pH-értékét, amely a durva tisztítószerek és krémek széleskörű használata miatt irritált. Tiszta almasavat tartalmaz, amely segíti a bőr természetes hámlását, hogy megszabaduljon az elhalt és sérült bőrsejtektől, és tisztán tartsa a bőr pórusait. Ez kevesebb mitesszerhez, fehér folthoz és aknéhoz vezet. Most már biztosan megértette, miért kérjük az almaecet használatát a pattanások kezelésére. Az akne okai legtöbbször a szervezetünkben rejlenek. A szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok végül pattanásokat okoznak. Ezért az első lépés a tiszta arc megszerzéséhez a test méregtelenítése. Az almaecet nagyszerű méregtelenítő ital a méreganyagok kiürítésére. Az ital elkészítéséhez egyszerűen hígítson fel egy rész almaecetet négy rész vízben. Reggel éhgyomorra kortyolgassa, hogy tiszta rendszert és végül tisztább bőrt kapjon.

Ha súlyos aknéja van, az almaecet alkalmazása határozottan segít csökkenteni annak intenzitását és duzzadását. Vigyen fel azonos mennyiségű almaecetet és vizet pamuttal a pattanásokra. A gyorsabb eredmény érdekében a legjobb egy éjszakán át rajta tartani. Használja ezt a gyógymódot naponta. Ez a tonik segít kiegyensúlyozni a bőr pH-értékét, valamint csökkenti a mitesszereket és a pattanásokat. Készítsen tonikot egy evőkanál almaecetből és két evőkanál vízből. Tárolja üvegben, és tisztítás után vattával használja az arcára.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs