2021. augusztus 17.
Axn műsorok részletei online

Az Elveszett lány egy kanadai természetfeletti drámasorozat, amelyet 2010. szeptember 12 -én mutattak be a Showcase -en, és öt évadon át futott. Követi a Bo nevű biszexuális succubus életét, akit Anna Silk alakít, aki megtanulja uralni emberfeletti képességeit, segíteni a rászorulókon, és felfedezni az igazságot a származásáról.

Axn műsor az Elveszett lány című sorozattal együtt vár minden kedves érdeklődőt tehát megéri benézni hozzánk ha ön is ilyen érdekes sorozatokra lenne kíváncsi. A sorozatot Michelle Lovretta hozta létre, producere Jay Firestone és a Prodigy Pictures Inc., a Canadian Television Fund (Canada Media Fund) részvételével, valamint a Shaw Media -val közösen alkotta meg. A jó értékelések és pozitív kritikák nyomán 2010. november 12-én (két hónappal a premier után) megújították egy második évadra, az epizódok sorrendje ezt követően 22 epizódra nőtt; a harmadik évad 2011. december 9 -én; a negyedik évad 2013. február 28 –án jelent meg; 2014. február 25-én a Showcase bejelentette, hogy az ötödik évad lesz az utolsó, az eredeti 13 részes sorrend 16 utolsó epizódra nőtt. A sorozat záró epizódja 2015. október 25 -én került adásba.

Ausztráliában a z Elveszett lány premierje 2011. július 14 -én volt a Sci Fi Australia -n. Az Egyesült Államokban a Syfy-n mutatták be 2012. január 16 -án. Az epizódok egy nagyon érdekes nyitással kezdődnek, majd a kezdő címsor a legjobb négy főszereplő és sorozat készítőjének köszönhető. A műsor címét és kreditjeit az Lost Girl betétdala kíséri. A sorozat és a főcímdal tetején a főszereplő, Bo (Anna Silk) hangos monológja foglalja össze történetét: „Az élet nehéz, ha nem tudod, ki vagy. Nehezebb, ha nem tudod, mi vagy. Szerelmem halálbüntetést von maga után. Évekig eltévedtem, bujkálás közben kerestem; csak hogy rájöjjek, hogy az emberek elől elrejtett világhoz tartozom. Nem bújok tovább. Az általam választott életet fogom élni.” Amennyiben érdekli a sorozat nézzen be a musor.tv-re.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs