2016. október 14.
Arany nyaklánc – a nyak legszebb éke

Mi az, amin a férfiak tekintete rögtön megragad, ha egy helységbe belépő gyönyörű nőt pásztáznak végig? Természetesen egy szép arany nyaklánc! Na de hogyan, és honnan válasszunk arany nyakláncot? Először is az döntsük el, milyen anyagból is legyen a nyaklánc.

[wp_ad_camp_1]

Nyakláncok készülhetnek aranyból, fehér aranyból, rosé aranyból, valamint azok kombinációiból. A nyakláncokat az említett arany típusok kombinálásán kívül különböző drágakövek és kerámiák felhasználásával tovább díszíthetjük.

Az arany nyaklánc viseléséhez szóba jövő alkalmakat is célszerű számba venni. Egy gála estre mindenképpen másfajta arany nyaklánc ajánlott, mint egy underground művészeti kiállítása. Ezért akár célszerű több nyakláncot is beszerezni – minden alkalomra egyet- egyet.

Arany nyaklánc kérdéskörben a Pécsett található AMASAMOD ékszerüzlet minden esetben az Ön rendelkezésére áll. Kollekciójukban megtalálhatók a legnagyobb nemzetközi gyártók arany nyakláncai, valamint a hazai ötvös mesterek kézműves nyakláncai is.

Egyedülálló módon, az arany nyakláncokat megrendelheti online, vagy megtekintheti a Pécsi, Király utcai galériájukban, vagy – nagyobb értékű arany nyaklánc esetén – az Ön otthonában tekintheti meg az vásárlás előtt.

Az AMASAMOD webshopban az arany nyakláncokat súly, viselet és ár alapján rendezheti, nagy felbontású képeken gyönyörködhet a nyakláncok részleteiben, valamint információt talál a nyakláncokat díszítő anyagokról és azok mintáiról. És ami a legfontosabb: ne feledje, nem kell azonnal döntenie! A kiválasztott arany nyakláncot vásárlás előtt otthonában, vagy munkahelyén nyugodt körülmények közt megtekintheti, és csak ott és akkor kell döntenie a vásárlásról.

Ne feledje, ha arany nyaklánc, akkor AMASAMOD – az aranyos!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs