2016. október 17.
Angol tolmácsolás elérhető áron!

Irodánk angol tolmácsolást vállal cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt, kedvezményes áron. Angol tolmácsot tudunk biztosítani valamilyen céges esemény esetén, legyen az konferencia, tárgyalási, külföldi ügyintézés vagy továbbképzés, illetve családi események esetén is, mint például egy esküvő, születésnap vagy esetleg házassági évforduló. Érdemes tehát hozzánk fordulni, hiszen minden tolmácsunk okleves és szakképzett.

[wp_ad_camp_1]

Angol tolmácsolás elérhető az orientnavigator.hu weboldalon méghozzá pénztárcakímélő áron. Tolmácsaink minden információt garantáltan titokban tartanak legyen az bármilyen bizalmas vagy szakmai, hiszen irodánk minden tolmáccsal aláírat egy szerződést, amelyben ott van a titoktartás kitétele, ezért felhőtlenül viselkedhet a tolmács társaságában, és nem kell félni attól, hogy bármi is kitudódik. Céges események során gyakran van szükség tolmácsolásra, főleg ha egy nagyobb vállalatról van szó, hiszen akkor több helyről is érkeznek tulajdonosok és cégvezetők egy-egy konferenciára, ilyenkor pedig elengedhetetlen, hogy legyen ott egy angol tolmács, aki folyamatosan fordítani tud a külföldi vendégeknek.

Családi eseményeknél is mindig jó ha van egy tolmács, hiszen sok családban vannak angol rokonok, így velük a tolmácson keresztül lehet fenntartani egy beszélgetést. Mindenképp érdemes tehát tolmácsot hívni ilyen esetekben, vagy akár rendőrségi, bírósági, és ügyészségi ügyekhez is. Amennyiben ön tovább szeretne olvasni az angol tolmácsolásról, megéri felkeresni weboldalunkat az orientnavigator.hu-t ahol bővebb leírást talál más nyelvű tolmácsolásokról és fordításokról is. Kérdéseivel fordulhat bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@orientnavigator.hu e-mail címre, vagy tárcsázhatja akár a 70 317 7376 telefonszámot is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs