2016. november 03.
Általános ultrahang vizsgálat

Az interlabmedical.eu weboldalon mindent megtudhat az ultrahang vizsgálatok típusairól, mi például emlő vizsgálatot, áttekintő hasi ultrahangot, pajzsmirigy ultrahangot, lágy-részek ultrahang vizsgálatot, valamint nőgyógyászati vizsgálatot is végzünk. A vizsgálatokat gyorsan, a legújabb technikával és tapasztalt szakértőkkel végezzük el egy előre egyeztetett időpontban, így a vizsgálat gördülékenyen halad, sorban állás nélkül.

[wp_ad_camp_1]

Általános ultrahang vizsgálat igényelhető tehát rendkívül kedvezményes áron az interlabmedical.eu weboldalon. Klinikánkra akár férfiak is ellátogathatnak, akiknek ajánlott a here, vese, illetve prosztata ultrahang bármilyen kismedencei fájdalom esetén. A nőgyógyászati szűrés is nagyon ajánlott, hiszen ilyenkor meddőségi vizsgálatot végzünk, vagyis a miómák, petefészkek és egyéb elváltozások eredetét is megvizsgáljuk. A lágy-rész ultrahang vizsgálatát is vállaljuk a nyak, hónalj és lágyék területén, és a fájdalmas vagy fájdalmatlan elváltozást vizsgáljuk. A nyaki erek color Dopper vizsgálata szédülés, fülzúgás, látászavarok és cukorbetegség esetén is mindenképpen szükségszerű.

A hasi ultrahangot akár tünetmentesség esetén is el lehet végezni, vagy akkor, ha a panaszok között ott van az alhasi fájdalom, a puffadás, az emésztési zavarok, valamint a fogyás. Az emlő ultrahang vizsgálatot 40 éves kor alatt mindenképpen el kell végezni, vagy esetleg implantátum esetén akkor, ha fáj az emlő vagy a hónaljban csomót érzünk. Amennyiben a továbbiakban is bővebben szeretne olvasni az ultrahangos vizsgálatokról, ne habozzon, keresse fel bátran weboldalunkat az interlabmedical.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06 20 264 2199 telefonszámot, és 8-19 óra között minden kedves páciens rendelkezésére állunk.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs