2021. június 07.
Álomgyár kiadó szuper könyvekkel

Internet-őrült világunkban egyszerre millió különböző irányba hívják fel a figyelmünket, amikor mindennap több feladatot végzünk egyszerre, vagy éppen külön-külön. Bővebben erről és az olvasásról weboldalunkon olvashat ahol az álomgyár kiadót is megtalálja.

Álomgyár kiadó vár mindenkit a book24.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma és megtalálhatja teljes kínálatunkat is. Egy átlag 5 perc alatt az átlagember elosztja az idejét egy feladat elvégzése, az e-mail ellenőrzése, pár emberrel való beszélgetés (gchat, skype stb.), a twitter figyelése, az okostelefon figyelése, és az interakció között a munkatársakkal. Ez a fajta ADD-szerű viselkedés megnöveli a stressz szintjét, és csökkenti a termelékenységünket. Amikor könyvet olvas, minden figyelme a történetre összpontosul – a világ többi része csak eltűnik, és elmerülhet minden apró részletében, amelyet elnyel. Próbáljon 15-20 percet olvasni munka előtt (azaz a reggeli ingázáskor, ha tömegközlekedéssel indul), és meg fog lepődni azon, hogy mennyivel jobban koncentrál az irodába érve.

A jó könyv elolvasásával járó kikapcsolódás mellett lehetséges, hogy az a téma, amelyről olvas, hatalmas belső békét és nyugalmat kelthet. A spirituális szövegek olvasása csökkentheti a vérnyomást és óriási nyugalmat kelthet, míg az önsegítő könyvek olvasása bizonyos hangulati rendellenességekben és enyhe mentális betegségekben szenvedőknek nyújt segítséget. Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni, nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a book24.hu-ra és itt megtalálhatja majd a teljes készletet is az árakkal együtt. Ha kérdések merülnek fel ezeket is felteheti nekünk elérhetőségeink egyikén, csapatunk pedig készségesen válaszol minden feltett kérdésre.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs