2021. február 09.
Albuquerque város látványosságai

Annak ellenére, hogy gyakran figyelmen kívül hagyják Santa Fe mellett, az állam legnagyobb városát Albuquerque-t érdemes meglátogatni számos csodálatos múzeuma és vonzó óvárosa miatt, tele történelmi vályogépületekkel. A spanyol és az indián hatások kellemes keverékét bemutatva gazdag történelemmel és örökséggel rendelkezik, amelybe belemerülhet a város körül számos művészeti galéria és kulturális turisztikai látványosságának megfigyelésekor.

[wp_ad_camp_1]

Albuquerque északi peremén található a Casa Rondena Pincészet, amely kitűnő, díjnyertes borokat kínál, amelyeket kóstolójában kipróbálhat. A vonzó birtok a környék művészetének központjaként is működik, mivel az év folyamán számos kulturális eseménynek és fesztiválnak ad otthont. A John Calvin által 1995-ben alapított, családi kézben lévő pincészet csodálatos építészetet mutat be, fantasztikus háromszázéves harangtornyával, amely gyönyörű területei és termékeny szőlőültetvényei között található. Itt megkóstolhatja néhány csodálatos borát, ízletes sajtokkal, kekszekkel és csokoládékkal párosítva. Az éves Festival de Musica Rodena mellett a szép ingatlan rendszeresen esküvőket, koncerteket és különleges eseményeket rendez.

Az Albuquerque óvárosában található kis állatvédelmi múzeumban több mint harmincféle csörgőkígyó található, amelyek mindegyike a megfelelő természetes élőhelyen található. A látogatók kiállításokon és bemutatókon keresztül megismerhetik az egyes fajokat, és remélhetőleg orvosolhatják a hidegvérű lényekkel kapcsolatos félelmeiket vagy fóbiáikat. A múzeumban található egy Gila-szörnyeteg is – Amerika legnagyobb gyíkja – és van egy ajándékboltja, amely mindenféle kígyó témájú ajándéktárgyakat árusít. A város és Délnyugat történelmének, kultúrájának és örökségének lenyűgöző áttekintését kínálja a kiváló Albuquerque Múzeum.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs