2016. október 21.
Alacsony árú játékok a játék webáruházban!

A Póny Játék webáruházban minden játékot megtalálhat egy helyen, van például rengeteg baba, akciófigura, társasjáték, kirakó, építő játék és még írószer, valamint iskolatáska is. Minden gyereknek szüksége van valamilyen játékra, ezért ha az ön gyermeke kiszemelt valamit, akkor webáruházunkban biztos megtalálhatja azt méghozzá igen alacsony áron.

[wp_ad_camp_1]

A játék webáruház kínálatában több száz játék közül válogathat, amelyeket a jatek-webaruhaz.hu weboldalon bárki megtekinthet. Webáruházunk egyik legszórakoztatóbb játéka a Turbó Doki társasjáték, ami 8 éves kortól ajánlott. Turbó Doki egy valódi tudós professzor akinek több száz téma jár a fejében folyamatosan. A gyerekeknek csak annyi lesz a dolguk, hogy kövessék Turbó Doki utasításait és persze az is nagyon fontos, hogy a játékosoknak vágjon az eszük, mint a borotva. A Penny Beszélő Papagáj egy másik igen népszerű játék, amely 3 éves kortól ajánlott. Ha az ön gyermek is egy beszélő papagájra vágyik, akkor itt az alkalom, hogy teljesítse kívánságát. A papagáj minden szót képes visszamondani és papagájos hangeffekteket is produkál.

Végül pedig a Robofish kalóz hal hajóval is egy kiváló játék, amihez hozzátartozik 1 db robohal, 1 db háló, valamint 2 db elem is. A gyerekek nagy kedvence lesz ez a kalóz robot hal, hiszen ha a hal vízbe kerül, akkor automatikusan úszni kezd. Amennyiben további információkat és részleteket szeretne megtudni ezekről a játékokról, vagy ha esetleg önt érdekelné a teljes kínálat, akkor mindenképp kattintson a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, hiszen itt minden szükséges infót megtudhat. Ha kérdéseket tenne fel valamelyik játékunkról, akkor bátran felveheti ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs