2022. április 03.
Aktív hab a legmakacsabb szennyeződésekkel szemben is

Autót mosni mindenki tud, de igazán profin, karcmentesen csak kevesen. Na, de mi a titok? Otthon is lehet profin mosni az autót, nem arról van szó, hogy ez rossz lenne, sőt, ez az egyik legköltséghatékonyabb módszer. Az azonban fontos, hogy az autó mosásához megfelelő tisztítószereket használjon!

Aktív hab segítségével az autó kiválóan megtisztítható még az igazán makacs szennyeződésekkel szemben is. Az aktív habnak nagyon nagy szerepe van abban, hogy az autó ne csak tiszta legyen, de ne legyen karcos sem. Sokan egyből nekiesnek az autónak, azonban semmiképp nem szabad kihagyni az előmosást, enélkül ugyanis nem lesz kellőképp profi a mosás. Az előmosás akár bő vízzel is történhet, de még jobb és hatékonyabb a tisztítás, ha aktív habbal történik. Ehhez a Spider előmosó hab koncentrátumot ajánljuk, amely minden szennyeződéssel hatékonyan eltávolítható. Még a bogármaradványok eltávolítása sem jelent problémát. Hatékonysága és magas minősége miatt a Spider tisztítószert előszeretettel használják az autómosók és az autókozmetikák. A Spider előmosó hab koncentrátum Önnek is nagy szolgálatot tehet.

Legyen szó koromról, zsírról, sárról, olajról vagy bármilyen egyéb makacs szennyeződésről a Spider tisztítószer aktívan oldja és távolítja el, így mindenképp csak ajánlani tudjuk. Ha eddig kínszenvedés volt az autómosás, akkor ideje kipróbálni a Spider előmosó hab koncentrátumot. Az aktív hab ereje abban rejlik, hogy a felületen egy antisztatikus fényes réteget hoz létre, így a későbbi tisztítás egyszerűbbé válik, mert a szennyeződések kevésbé tapadnak meg a felületen. A Spider előmosó személygépjárművek, felnik, teherautók és ponyvák tisztítására is alkalmas. Bővebb információkat a sipom.hu webáruházban talál, ahol a kínálatot is megtekintheti!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs