2016. október 05.
Ágytakaró rendkívül kedvezményes áron!

Egyik legfontosabb érzékszervünk a tapintás, hiszen ezzel érzékeljük a pihe puha ágytakarókat. Egy finom tapintású ágytakaró nemcsak a szoba hangulatát dobja fel, de a fekvést is sokkal kényelmesebbé teheti. Egy meleg, vastag pléd elengedhetetlen minden lakásban, ráadásul webáruházunk széles kínálatában többféle színűt és stílusút is találhat, amelyek között válogatva mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi ágytakaró rendkívül kedvezményes áron kapható a szepagynemu.hu weboldalon. A Bello Krém Rózsaszín Ágytakaró az egyik legszebb kínálatunkban, a takarót lágy, nőies színek jellemzik, a pihenés igazán kellemes rajta. Az ágytakaró 200×240 cm méretű, jó anyagú ráadásul nem is gyűrődik. Tavaszi hangulatot varázsol minden szobában és vidám lágysággal rendelkezik. A Rózi Krém Rózsaszín Ágytakaró szintén olyan méretű mint az előző, ez viszont impozánsabb, elegánsabb takaró amely egyedi rózsamintával rendelkezik. Anyaga első osztályú, nem gyűrődik, és a pihenés is tökéletes rajta. A pléd selymes tapintású, nagyon magas minőségű, és 30 fokon mosható.

A Pierre Krém Szürke Ágytakaró kellemes pasztell színekkel rendelkezik, könnyen feldobja a szobát és minden ágyon jól mutat. Vidám hangulatot varázsol bármely helyiségbe ráadásul extra kényelmet biztosít mindenkinek aki rajta fekszik. Ez az exkluzív ágytakaró 30 fokon mosható, anyaga nem gyűrődik és hihetetlenül kényelmes. További információkért és részletekért mindenképp megéri fellátogatni weboldalunkat a szepagynemu.hu-t, hiszen itt megtalálja a teljes ágytakaró készletet is. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot bátran barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@szepagynemu.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 30 509 2418 telefonszámot is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs