2015. június 05.
A wellness hétvége szépségei

Sok helyütt találkozunk családbarát hotelekkel, és gyermekeknek kedvező szálláshelyekkel, de ritkaság számba megy, hogy egy szálloda nyugdíjas barát legyen. Pedig a nyugdíjasok is szívesen járnak nyaralni és wellness hétvégére kikapcsolódni. Az ő esetükben azonban nem feltétlenül a munkából való megpihenés az elsődleges szempont, hanem inkább az aktív, érdekes programokkal dúsított kikapcsolódás áll a középpontban.

[wp_ad_camp_1]

Kedvelt nyugdíjasbarát hotel a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel. Ennek több okai is van. Az egyik, hogy a hotel személyzete rendkívül kedves, előzékeny és tisztelettudó az idős vendégekkel, lesik kívánságaikat, és teljesítik az igényeiket. A másik ok, hogy a ráckevei szálloda nagyon kedvelt nyugdíjas barát hotellé vált, hogy kifejezetten olyan programokat szerveznek, melyeken a nyugdíjasok szívesen vesznek részt.

Az egyik ilyen program a római wellness hétvége korhű díszletekkel, ruhákkal és ételekkel. Továbbá a különleges egyedi kikapcsolódást szolgálja az Anti aging a fiatalság megőrzése érdekében. A Kék Duna Wellness Hotel honlapján kiválasztható a Fiatalító Wellness Csomag, az Örökifjú Csomag vagy a közkedvelt Antik Római Wellness Hétvége is, emellett pedig számos egyéb program és rendezvény közül lehet választani az oldalon. A honlapot a wellnesshotel.hu internetes oldalon érhetik el az érdeklődők.

Ha szeretné meglepni szüleit vagy nagyszüleit egy csodálatos, wellness élményekben gazdag, pihentető, de közben szórakoztató programokkal gazdagított hétvégével vagy egész hetes nyaralással, akkor vásároljon a wellnesshotel.hu honlapról egy ajándékutalványt. Biztos lehet abban, hogy szerettei kifogástalan kiszolgálásban, és örökre szóló élményekben fognak részesülni a Kék Duna Wellness Hotelben.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs