2016. szeptember 03.
A termékenység fokozó barátcserje

A barátcserje rengeteg egészséges hatóanyagot tartalmaz, például flavonoidokat, alkaloidokat, terpenoidokat, illóolajokat, izomerek, illetve iridoid gliozidokat is, amelyek elengedhetetlenek az emberi szervezetben. A barátcserje, más néven vitex agnus castus kapcsolatban áll az ösztrogén-receptorokkal, amelyek képesek befolyásolni a nők progeszteron egyensúlyát.

[wp_ad_camp_1]

A termékenység fokozó barátcserje kapszula rendkívül kedvezményes áron kapható a baratcserje.com weboldalon. A menopauza minden nő életében eljön egyszer, ez alól nincs kibúvó, ezért érdemes felkészülni a kellemetlen tünetekre. Ezeket a tüneteket viszont le lehet tüntetni a vitex kapszulával, amely egy kiváló tünetenyhítő szer. A barátcserje főleg Dél-Amerikában őshonos, levelei illatosak és szőrösek, virágainak színe halványlila, amelyeknek szintén jellegzetes illatuk van. A barátcserjét már az ókorban is használták. Hatással lehet a menstruációs ciklusra is olyan értelemben, hogy a szabálytalan ciklust képes helyreállítani, vagy a premenstruációs szindrómát is enyhíteni lehet vele.

Egyes kutatások szerint a szülés után az első 1 napban rendkívül hatásos lehet. Pozitívan befolyásolja a termékenységet is, hiszen helyrerakja a hormonháztartást. Sok olyan házaspáron segített már akiknek nehezen sikerült a megtermékenyítés. Amennyiben többet szeretne megtudni a barátcserjéről és annak hatékonyságáról, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a baratcserje.com-ot, és itt talál bővebb leírást, valamint véleményeket is olvashat a termékről. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkről, akkor forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a vasarlas@baratcserje.com e-mail címen, és mi minden kérdésre igyekszünk majd válaszolni. Próbálja ki a barátcserjét, hogy ön hormonháztartása is rendben legyen!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs