2020. szeptember 15.
A társasházban, panelben élők leggyakoribb hibája

A lakóközösségben vagy panelben élők számára közösségben érdemes gondolkodni. Mindez igaz a nyílászárók cseréjére is. Nem csak a lakás ajtóira és ablakaira kell gondolni, hanem a lépcsőházak és lépcsőfordulók nyílászáróira is, ahonnan szintén elszökhet a hő. Ha a lakóközösség erről nem vesz tudomást, annak idővel mindenki kárát látja.

[wp_ad_camp_1]

A lépcsőházak és lépcsőfordulók nyílászáróiról és azok cseréiről ide kattintva tudhat meg többet! A lépcsőházak és lépcsőfordulók nyílászáróinak cseréje egy olyan probléma, mely nem csak családokat érint, hanem egy egész lakóközösséget. Pont emiatt a PET-RO Nyílászáró csapata is foglalkozik a problémával. Hiába rendelkezik valaki otthonában modern nyílászárókkal, ha a lépcsőházban hatalmas rések tátonganak az ablakok mellett, télen pedig a hideg süvít be a helyiségbe. A régi vaskeretek már elhasználódtak, így újakra van szükség. Az is fontos, hogy a lakóközösség milyen körülményeket teremt a lépcsőházon belül, mik az elvárások. Egy ilyen nagyobb volumenű, átfogó projektet végrehajtani nem egyszerű, ugyanakkor a PET-RO Nyílászáró több éves tapasztalatának köszönhetően az ilyen nagyobb volumenű munkákat is magas minőségben képes elvégezni.

A lépcsőházak nyílászáróinak cseréje az alapvető biztonsági szempontok miatt sem elhanyagolható. A számkódos kapucsengők védelmet nyújtanak, azonban mindez nem sokat ér, ha a nyílászárókat könnyű kifeszíteni és nem nyújtanak kellő biztonságot. Onnan pedig, hogy a betörő bejutott a lépcsőházba, csak egy lépés a lakásba való bejutás. Ráadásul a lépcsőházak nyílászáróinak cseréje által a hőveszteség is csökkenthető, ami szintén nem utolsó szempont. A megfelelő hőszigetelés az összes lakó érdeke, ezt sem szabad elfelejteni! Bővebb információkért látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs