2021. április 15.
A pine Smart pelenka nagyban megkönnyíti családok életét

Ha egy ideig nem kezelik, egy húgyúti fertőzés vesekárosodást és veseelégtelenséget okozhat, különösen kétéves kor körüli gyermekeknél. Az orvosok hangsúlyozzák, hogy a korai diagnózis kulcsfontosságú a gyermekkori húgyúti fertőzések szempontjából, és örültek annak, hogy társ-fejlesztőként működnek egy intelligens pelenkában, amely segít a húgyúti fertőzések diagnosztizálásában.

[wp_ad_camp_1]

A pine Smart pelenka nagyban megkönnyíti családok életét azzal, hogy képes korán kiszűrni a húgyúti fertőzést. Rendeljen online pine smart pelenkát a pinesmart.hu weboldalról, tehát kattintson ide és nem fogja megbánni, hiszen pillanatok alatt rendelhet.  A pelenka hét rétegű. A legkülső réteget két különböző oldattal kezelik, amelyek reagálnak a csecsemő vizeletével, és kívül rózsaszínű színt képeznek. A rózsaszín azt jelenti, hogy a gyermek pozitív a húgyúti fertőzésben. Megmérjük a fertőzés egyik paraméterének, a nitritnek a jelenlétét, módosítjuk és hozzáigazítjuk a pelenkához. Ez viszont nem egy varázslatos megoldás az összes húgyúti fertőzésre: a gram-negatív baktériumok nitritet termelnek, de a gram-pozitív baktériumok és gombák nem adnak pozitív vizsgálati eredményt, mert nem termelnek nitritet.

Az intelligens pelenka nem az orvosok és a megfelelő orvosi ellátás helyettesítésére szolgál, hanem korai riasztórendszerként szolgál a szülők számára, hogy ellenőrizhessék sérülékeny babáikat. Napi egy pelenkát kell felhasználni a korai felismeréshez; kettőt, ha a gyermek lázas vagy fáradt, étvágyát vesztette, vagy ha vizelete más színű vagy szagú, és ilyenkor a Pine Smart három-négy napig folyamatosan használható. Három pelenkát is használhat naponta ha a gyermeket húgyúti fertőzéssel diagnosztizálta az orvos és antibiotikumokat írt fel, ilyenkor a Pine Smart-ot egy hónapig folyamatosan használja, hogy kiderítse, elmúlt-e már a betegség. Bővebb leírásért megéri felkeresni a pinesmart.hu-t.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs