2021. július 05.
A medence fóliázás szolgáltatás online is elérhető

A PVC fólia nagyon erős poliészter szálas anyagból készül. A burkolat mindkét oldala PVC bevonatú, UV-álló, gombaölő hatású és mikrobiológiai támadásnak ellenálló. Ha a medencefedél szempontjából a legfontosabb az Ön gyermekeinek és háziállatainak biztonsága, a vízszennyezés megakadályozása és jelentős energiamegtakarítás, akkor a PVC védőburkolat a legjobb megoldás az Ön és családja számára.

[wp_ad_camp_1]

Medence fóliázás várja a water-szig.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma és tudjon meg többet arról, miért érdemes medence fóliázást alkalmazni. A PVC védőburkolat tisztítása sima felülete miatt rendkívül egyszerű. A burkolat tisztítható szappanalapú termékek használata nélkül. Nincs szükség nagynyomású tisztítóra, elegendő a kerti tömlőcsővel való kíméletes átmosás. A medence szélességében/hosszában fémoszlopok futnak végig, ami teljes nyugalmat biztosít, ha gyermekek vagy háziállatok játszanak a medence körül. Az egyes medencékhez egyedi medencefedeleket készítünk. Minden borítónk gyönyörű kivitelben készül, különböző színek közül választhat. A fedél eltávolítása gyors és egyszerű. A PVC védőburkolatot vízszintes keresztlécek támasztják alá. Az esővíz a kis vízelvezető lyukakon keresztül könnyen elvezet a víz visszatartásának megakadályozása érdekében.

Ezután méretre vágják, hogy illeszkedjen a medence formájához, úgy, hogy a fedél oldala egybeessen a medence oldalaival. A fedélben lévő buborékok lehetővé teszik, hogy a burkolat a víz tetején lebegjen, hogy csökkentse a párolgás és a hőveszteség bármilyen formáját. Amennyiben többet tudna meg a medence fóliázásról nincs más dolga, mint ellátogatni weboldalunkat a water-szig.hu-ra és itt mindent megtalál ami ezzel a termékkel és folyamattal kapcsolatos.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs