2021. november 25.
A Maine állambeli Ogunquit legjobb programjai

Ez a kis tengerparti város Maine-ben furcsa, csendes és tele van kiemelkedő természeti szépségekkel. Az Ogunquit fordítása „gyönyörű hely a tenger mellett” az abenaki indián nyelven, ami elég jó képet ad arról, hogy mire számíthat!

Az Ogunquit nagyszerű választás családok, párok, barátok és egyedül utazók számára. Bár kicsi, a város népszerű turisztikai célpont, mivel rengeteg szórakoztató dolog van Ogunquitben! Ez az úticél lehetőséget kínál látogatóinak, hogy felfedezzék a környéket, vagy leüljenek egy csendes tengerpartra a napsütésben és olvassanak egy könyvet. Az Abacus Gallery tökéletes megálló, ha valami elfoglaltságot keres a tevékenységek között. Rengeteg látnivaló van, ezért hagyjon egy kis időt a nyaraláson, hogy böngésszen az üzletekben. Ha ajándékokat és szuveníreket szeretne vásárolni, hogy vigyen valamit haza utazásáról, vásárolhat kézzel készített ajándékokat, amelyeket a város helyi művészei terveztek és készítettek. Rengeteg anyagból készült ékszerrel és műalkotással rendelkeznek. A városi könyvtár, az Ogunquit Memorial Library kívülről úgy néz ki, mint egy kis történelmi kastély. A létesítmény 1897-ben épült Conarroe úr emlékére, és 1898-ban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

Ha a családdal jött nyaralni, és vannak kisgyermekei, elviheti őket a könyvtár mesemondó óráira. Felfedezheti majd, hogy a könyvtár sokféle eseménynek ad otthont, így mindenki talál valami kedvére valót! A helyi akadémikusok és szakemberek számos előadást tartanak a történelemről, a terület természetvédelmi erőfeszítéseiről és még sok másról. Az Ogunquit Művészeti Múzeumot 1953-ban Henry Strater alapította. Az 1800-as évek végétől napjainkig az amerikai művészet kiállításait tekintik meg. Tehát akár a modern művészetet, akár a múlt korszakainak művészetét, például a reneszánsz művészetet kedveli, a Művészeti Múzeumban bőven van mit szemlélni.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs