2020. július 22.
A legszebb tengerpartok Tanzániában

Laza, békés életmódjával és az emberek befogadásával Tanzánia csodálatos ország, amelyet meglátogathat, és rengeteg hihetetlen dolgot kínál a látogatók számára.

[wp_ad_camp_1]

Csodálatos látvány lehet a magasodó Kilimandzsáró-hegy, a Serengeti fenséges vadvilága, és természetesen Zanzibár gyönyörű tengerpartja is, amely Tanzánia környékén található. Figyelemre méltó tájakat láthat, egyetlen országba csomagolva. A Kipepeo strand – a szuhilili pillangóról nevezték el – csodálatos hely a látogatásra. Dar Es Salaam külvárosában helyezkedik el és emiatt népszerű hely az emberek számára, akik hétvégére menekülni szeretnének a városból. Itt találhatók a hagyományos vibanda épületek, a nádfedeles roove csodálatos metszettel néz ki a pálmafák között, amelyek a tengerparton a fehér homokot határolják. Nyugodt és békés atmoszférájával a Kipepeo Beach kiválóan alkalmas a családi nyaralásra.

Az esti belépéskor a vendégek a tiszta homokból a tengerparti bárba vándorolnak, hogy frissítő koktélokat élvezhessenek, miközben figyelik a lemenő napot. Fantasztikus búvárkodási és napozási lehetőségével nem meglepő, hogy a Bongoyo-sziget népszerű egynapos kirándulóhely, amely mind a helyiek, mind a külföldiek körében egyaránt kedvelt. Ez a festői sziget, csupán egy rövid hajóútra van Dar Es Salaamtól, ez a tengeri rezervátum része, emiatt pedig minden érintetlennek tűnik. Mivel lakatlan, lehetetlen éjszaka ott maradni a szigeten. Néhány vendég saját ételeket és italokat hoz, mivel csak néhány apró tengerparti bár kínál frissítőket. A Mafia-sziget egy gyönyörű szigetcsoport része, amely közvetlenül Tanzánia szárazföldjén fekszik, Dar Es Salaamtól délre, a gyönyörű táj és a nyugodt életminőségnek köszönhetően ez a tanzániai helyek gyöngyszeme. Mivel a Zanzibárt kedvelő turisták általában nem veszik figyelembe, a szigetnek sikerült viszonylag észrevétlennek maradnia.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs