2021. március 06.
A legszebb nemzeti parkok Vietnamban

Annyi csodálatos látványosság kínálatával nem meglepő, hogy Vietnam minden évben egyre több látogatót fogad. Az ország fő nevezetességeinek növekvő népszerűsége azt jelenti, hogy a turisták, akik megpróbálják megtalálni a hiteles tapasztalatokat, egyre inkább Vietnam gyönyörű és érintetlen nemzeti parkjai felé fordulnak.

[wp_ad_camp_1]

A Ba Be Nemzeti Parkban minden megtalálható. A folyóktól és vízesésektől a barlangokig, hegyekig és még sok másig; a bemutatott ökoszisztémák sokfélesége minden bizonnyal lenyűgözi a park bármely látogatóját. A hegyek kiálló csúcsai és fennsíkjai között hatalmas tavak találhatók, amelyek nyugodt hajókirándulásokat tesznek lehetővé békés vizükön. A tavak körül pontozott kis szigetek vannak, amelyek csak tovább fokozzák varázsát. A park látogatói felfedezhetik vízi útjait, vagy kirándulhatnak a rengeteg ösvényen, amelyek áthaladnak az erdőin; bekukucskálhat a fák alatt a tavaknál, ez pedig csodálatos élmény, mivel a lenyűgöző táj látványosan néz ki magasból. Nem túl messze Ho Si Minh-várostól, ezt a szép nemzeti parkot mindenképpen érdemes meglátogatni, ha a környéken tartózkodik. A nagyszerű túrázás mellett az érintetlen erdei lombkoronák sokféle főemlősnek adnak otthont.

Ha korán kel, felejthetetlen élmény az, ha a két hajnali „kórust” hallhatja, először a kora reggeli madárdal hallható később pedig a fák között visszhangzó gibbonok kiáltása. A természetes élőhelyükön való megtekintés egy emlék, amely örökre önnel marad. A túrázás mellett a park nagyszerű lehetőségeket kínál a látogatók számára, akik a környéken táborozni szeretnének. Irány a Cat Tien Bear Rescue Center, hogy lásson néhány csodálatos állatot; az ázsiai fekete medvék lenyűgöző lények, amelyeket érdemes legalább egyszer látni. Ez a nemzeti park tökéletes azok számára, akik el akarnak szakadni a megszokottól, hiszen Cuc Phuong gyönyörű tájai és érintetlen ösvényei remek lehetőséget kínálnak a kalandos utazók számára.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs