2021. szeptember 28.
A legszebb látnivalók Scottsdale városában

Mivel a Greater Phoenix terület egyik leggazdagabb része, Scottsdale-t gyakran „A sivatag Beverly-dombjai” néven emlegetik. A város számtalan csúcskategóriás szállodával, ínyenc étteremmel és golfpályával rendelkezik, és népszerű úti cél az egész éves meleg időjárásnak és a rengeteg turisztikai látványosságnak köszönhetően.

A Nyugat legnyugatibb városának nevezi magát, és különféle múzeumokkal, tanyákkal és történelmi parkokkal rendelkezik, amelyek az amerikai nyugati identitáshoz kapcsolódnak, valamint hangulatos, turisztikai jellegű óváros. Kiváló művészeti galériái és érdekes építészeti csodái mellett kiváló előkelő vásárlási, étkezési és éjszakai élet is várja a városban. Mindezek mellett Scottsdale-ben a tennivalók mellett a Sonoran-sivatag fenséges tájai az északi szélén fekszenek, ha egy kicsit el akar menekülni a városközpontból, és élvezné a szabadban töltött időt. A fényes autók, trófeák és versenyemlékek hihetetlen gyűjteményének otthona, a fenomenális Penske Racing Museum mindössze húsz perces autóútra fekszik a belvárostól északra. Leletei és kiállításai lenyűgöző betekintést nyújtanak az egyik legsikeresebb sportdinasztia eredetébe, fejlődésébe és eredményeibe.

A 2002-ben megnyílt csodálatos, körülbelül húsz autóból álló készlet, számtalan motor és felszerelés elfoglalja a szikrázó bemutatótermet, amely az autókereskedések kolosszális komplexumának része. Itt belemerülhet a Team Penske több mint ötven éves versenyzési tapasztalatába, amely lenyűgözően magában foglalja a több mint 500 nagy futamgyőzelmet és negyven kemény küzdelmű bajnokságot. A történelmi győztes autók megtekintése mellett a csapat műalkotásait és kiállításait is megtekintheti, vagy árut vásárolhat a boltban. A Paradise Valley-ben található Cosanti teljesen egyedi és ötletes betonszerkezetei is megtekinthetők, a neves építész, Paolo Soleri egykori galériája, stúdiója és otthona is egyben.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs