2018. december 20.
A legjobb WC-illatosítók

A fürdőszoba tisztítása a legbosszantóbb az otthoni teendők közül. Főleg a WC környéke okoz a legtöbb gondot, és tisztítása után ez az a része a lakásnak, melyet szeretnénk, hogy sokáig tiszta, baktériummentes, valamint illatos maradjon.

[wp_ad_camp_1]

A WC-illatosítóktól elvárjuk a finom illatokat, valamint ezek mellett, hogy minden vízlehúzásnál gondoskodjon a tisztaságról és a fertőtlenítésről is. Ennek érdekében leginkább a boltban kapható illatosítók mellett döntünk, melyek széles választéka áll a rendelkezésünkre, választhatunk olcsóbbakat, drágábbakat, valamint a hagyományos erdei, óceán és citrusos illatok mellett, egyéb illatkombinációkat is vásárolhatunk. Mindenki saját ízlése szerint választhat, illetve ár alapján. Azok számára, akik szeretnének valóban illatos és fertőtlenítő hatású készítményeket vásárolni, ajánljuk, hogy döntsenek az Ampi Pur, Domestos, Harpic vagy a Bref márka mellett. Ezek használatával minden igényünk kielégül, amit egy WC-illatosítótól elvárunk.

Akik tartózkodnak a bolti WC illatosítóktól, ezt maguk is készíthetnek otthon. Ezek ugyanolyan kellemes illatokat biztosítanak, valamint még megadják a maximális fertőtlenítést és tisztítást a WC számára. Ehhez nincs másra szükségünk, mint citromsavra (150g), szódabikarbónára (210g), vízre (1tk), valamint illóolajokra (30-30csepp). Elkészítéséhez keverjük össze a szódabikarbónát és a citromsavat, majd adjuk hozzá az olajokat és a vizet. Ezeket óvatosan kevergessük, amíg tökéletesen eggyé nem válnak. Amennyiben úgy látnánk, vagy nehezen állnának össze, adjunk még hozzá vizet. Az elkészült anyagot, töltsük egy szilikon jégkocka formába, majd kis idő múlva, amikor már kissé megszáradt, ki is vehetjük. Ezt beledobhatjuk direkt a WC-be, vagy beletehetjük egy WC szappan kosárkájába is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs