2021. szeptember 30.
A legjobb tennivalók Prescottban, Arizona területén

Prescott egy nagyon népszerű és festői felfedezési hely, egy csodaszép helyen, Arizona középső felvidéke közepette. A Ponderosa fenyők hatalmas erdeivel körülvett, kristálytiszta tavak tarkítják, ez egy nagyon egyedi célpont az államban. Ellentétben a többi napsütéses városával, valójában négy különböző évszak van a hegyvidék miatt.

Bár sokan jönnek túrázni és kerékpározni a természetútjain, vagy kajakozni és csónakázni a tavakon, rengeteg tennivaló van Prescottban. Az indián műtárgyakkal teli múzeumok és a cowboy-műalkotásoknak szentelt galériák mellett van egy szép történelmi negyed, ahol sétálni lehet, és amely számos vonzó építészetnek és a híres Whisky Row-nak ad otthont. Mivel a „világ legrégebbi rodeója” is megtalálható számtalan egyéb kulturális esemény és fesztivál mellett, nem csoda, hogy az arizonaiak és a turisták egyaránt az év minden szakában járnak Prescottba. A fantasztikus műalkotások gyűjteményének otthont adó Phippen Múzeum mindössze tíz percnyi autóútra található a központtól északra. George Phippenről, a Cowboy Artists of America alapítójáról és első elnökéről nevezték el, és sok festményt, fényképet és szobrot tartalmaz, amelyek az amerikai nyugatot és számos tájat ábrázolják.

Galériái először 1984 -ben nyitották meg a nagyközönség előtt, és tele vannak érdekes műalkotásokkal és kiállításokkal, amelyek fényt derítenek a legjobb nyugati művészekre. A régi műtárgyak, például nyergek, kengyelek és színpadi kocsik megtekintése mellett a vendégek megtekinthetik a Cowgirl történetét. Prescott történelmi központjában található a Courthouse Square – egy szép, lombos hely, amely kőhajításnyira található Prescott számos fő turisztikai látványosságától. A nyüzsgő bárok és üzletek, valamint a híres Whisky Row soraiban álló csinos tér a város életének szíve és lelke, számtalan közösségi eseménynek, koncertnek és ünnepségnek ad otthont minden évben.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs