2021. július 18.
A legjobb tennivalók Buffalo-ban

Az Erie-tó keleti végén található Buffalo fantasztikus hely a nyaraláshoz, sok turisztikai látványossággal a látogatók számára. New York második legnagyobb városa, Buffalo csodálatos múzeumokkal és szép szabadtéri terekkel büszkélkedhet, a világhírű Niagara-vízesés szintén nem messze található innen.

A város nagymértékben szenvedett az iparosodás miatt, de az elmúlt években belvárosi és vízparti területei újjáéledtek. Így a látogatók ragyogó művészeti központokat és művészeti galériákat találhatnak csodálatos építészeti csodák és érdekes történelmi helyek mellett. A város gazdag örökségébe való belemerülésen és virágzó kulturális színtéren kívül Buffalóban egyéb tevékenységek is vannak. Sokkal több, mint pusztán a buffalo szárnyak és a hideg téli időjárás, a megfiatalított Buffalót mindenképpen érdemes meglátogatni, ha van rá lehetősége. Mindössze tizenöt perc autóútra délre található a gyönyörű Buffalo és Erie megyei botanikus kert. A South Park területén található, gyönyörű, parkosított kertjei kellemes sétát kínálnak. Az 1800-as évek végén alapított hatalmas egzotikus növénygyűjtemény egy lenyűgöző viktoriánus stílusú üveg és acél háromkupolás télikertet foglal el. Mind a Crystal Palace, mind a Kew Gardens Palm House alapja az Egyesült Királyság kaktusz és húsevő növények gyűjteményének.

Kültéri kertjeit ugyanolyan élvezetes felfedezni, mint a festői utakat, amelyek elvezetnek egy arborétum, pillangókert, valamint a gyermekterület mellett, ahol rendszeres időszaki kiállítások és rendezvények is zajlanak. A Theodore Roosevelt Inaugural Site egy lenyűgöző látogatási hely, mindössze 5 percnyi autóútra északra a városközponttól. Most múzeumként védi az elegáns Ansley Wilcox Házat, ahol 1901. szeptember 14-én váratlanul esküt tettek a neves államférfira az Egyesült Államok 26. elnökeként.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs