2020. július 14.
A legjobb tengerparti üdülőhelyek Görögországban

Több ezer szigetével és szép kék vizével Görögország a világ legcsodásabb partjaival büszkélkedhet. Ezenkívül a látogatók azt is megfigyelhetik, hogy az árak végtelenül alacsonyak lettek. Nézze meg tehát melyek a legjobb üdülőhelyek Görögországban.

[wp_ad_camp_1]

A Palazzo del Mare egy luxusszálloda, egy privát tengerparton, Kos szigetén. Azok a vendégek, akik valami különlegességet szeretnének élvezni, választhatnak a lehetőségek közül, amelyek közvetlen hozzáférést biztosítanak az üdülőhely szabadtéri medencéjéhez a szobájuk teraszán. A szabadtéri létesítmény mellett a Palazzo del Mare egy fedett fűtött medencével és pezsgőfürdővel is rendelkezik. Ez az üdülőhely fitneszteremmel, két teniszpályával, teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdővel és egy játszótérrel is büszkélkedhet. A Korfu-szigeten található Kontokali Bay Resort and Spa egy erdős félszigeten fekszik, amely a Jón-tengerbe érkezik.

A vendégek élvezhetik a pihenést az üdülőhely két homokos tengerpartján, vagy eljuthatnak a gyönyörű szabadtéri tengervízhez. Azokon a napokon, amikor az időjárás nem működik együtt, vagy amikor a vendégek egy ideig el akarják kerülni a napot, az üdülőhely fedett fűtött medencét is kínál. A gyermekek örömmel találják meg a saját medencéjüket az üdülőhely Gyerekfalujában, ahol játszótér és játszószoba is található. A Kontokali Bay Resort teljes körű szolgáltatást nyújt, kilenc gyógyfürdővel, fitneszközponttal, jakuzzival és két szaunával. A Rodos Palladium egy igazán lenyűgöző üdülőhely, a Rodosz Kallithea partján. Számos szolgáltatásai között szerepel egy gyönyörű, sziget-stílusú szabadtéri medence, fedett medence, helyszíni szórakoztatás és teljes körű szolgáltatást nyújtó wellness-gyógyfürdő, ahol a vendégek relaxálhatnak.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs