2020. november 01.
A legjobb szálláshelyek a Cameron Highlands területén

A buja teateraszairól és a régi gyarmati bungalókról híres Cameron Highlands a malajziai Pahang államban található. Az 1930-as években jött létre, az ország egyik legrégebbi turisztikai helyszíneként és annyi esélyt kínál a túrázásra, mint a pihenésre és a golfozásra. Malajzia ezen nyugodt részén mindenki számára megtalálható valami – a kalandos hátizsákos turistáktól kezdve azokig, akik el akarnak menekülni mindentől.

[wp_ad_camp_1]

A Strawberry Park Resort egy klasszikus ihletésű épületben helyezkedik el, stílusos fekete-fehér homlokzattal és tetőtérrel, a domb oldalán pedig trópusi természet veszi körül. Ez a szálloda hét étteremmel büszkélkedhet, így soha nem lesz éhes, plusz egy fedett medence és még egy squash pálya is várja. Az egyszerű erkéllyel rendelkező szobák egyszerűek és elegánsak, fapadlóval, nagy ablakokkal és monokróm csempézett fürdőszobával rendelkeznek. Az üdülőhely mindössze öt percnyi autóútra található a Cameron Highlands golfpályától, és közel az érdekes Hétvégi Piachoz, ahol egy-két ajándéktárgyat is átvehet. A Sleepbox Hotel csempézett és jól karbantartott közös fürdőszobákkal rendelkezik. A szálloda helyszíni kávézója szabadtéri terasszal rendelkezik, ahol hűtött helyen fogyaszthatja el a kávét.

A Copthorne Cameron Highlands magasan minden más felett, 1600 méteres tengerszint feletti magasságban található meg, egy Tudor-stílusban terpeszkedő üdülőhelyen, amely attól a pillanattól kezdve lenyűgöző és vonzó amikor megpillantja. Még az előcsarnok is egy nagy előszobából áll, amely oszlopokkal és lehetetlenül magas mennyezettel rendelkezik, csillárokkal kiegészítve. A szálloda szobái természetesen fantasztikus kilátást nyújtanak a felvidékre, világosak és otthonosak, hagyományos stílusú fabútorokkal; választhat különböző apartmanokat is ebben a falusszerű komplexumban.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs