2021. december 26.
A legjobb programlehetőségek Tempében

Egy nagyobb Phoenix Metropolitan Area városként Tempe olyan személyiséggel rendelkezik, amely megkülönbözteti másoktól. Még mindig ugyanazzal a gyönyörű sivatagi tájjal, Tempe a művészetek, a kultúra és az étkezés keverékét kínálja az utazóknak, kiegészítve az Arizonai Állami Egyetem campusán zajló eseményekkel.

Az évente több mint 300 napsütéses napnak köszönhetően bőséges lehetőség nyílik parkokra és tóparti napokra, valamint túrázásra a közeli tó környékén. Amikor a nap kicsit túlmelegszik, Tempe belterében is rengeteg programlehetőség van, érdekes múzeumokkal, akváriumokkal és bevásárlóközpontokkal. A Tempe Town Lake déli partjától pár lépésre található a Tempe Center of the Arts két színházzal és egy tágas művészeti galériával. A geometrikus tetővel kiegészített feltűnő épület a város látképének központi elemévé vált. Sokkal több, mint egy érdekes építészeti darab, a TCA egész évben számos rendezvénynek ad otthont. Ezek közé tartozik a táncos, zenei és színházi előadások választéka, amelyek lehetőséget biztosítanak a látogatóknak, hogy előadások széles skáláját tekintsék meg Tempe környékén.

A központ galériája egy neves vizuális művészeti tér, ahol helyi, nemzeti és nemzetközi tehetségeket bemutató kiállításoknak adnak otthont. A Tempe-i helyiek kedvelt találkozóhelye, a Kiwanis Park remek hely egy szép napon. A gyönyörű Kiwanis-tót is beleértve, a park nagy zöldterülettel rendelkezik, ahol élvezheti a piknikezést vagy néhány szórakoztató udvari játékot. A látogatók bérelhető vízi járműveket, valamint játszóteret és sportpályákat is találhatnak a gyerekek számára, miközben mindenki ki tudja használni a park izgalmas hullámmedencéjét, amely a fedett rekreációs központban található. A legtöbbet hozhatja ki a langyos estékből, mivel a Kiwanis Park éjfélig tart nyitva, később, mint a régióban levő más parkok. Vacsorázzon, és tegyen egy kellemes késő esti sétát a csillogó égbolt alatt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs