2021. december 08.
A legjobb programlehetőségek Spartanburgban

A gazdag történelemmel rendelkező Spartanburg számos kulturális, ősi és különleges látnivalónak ad otthont. Az amerikai függetlenségi háborúban részt vevő helyi milíciáról elnevezett múzeumok és történelmi épületek közül választhat, ott van például a Walnut Grove ültetvény, a Hatcher Garden és a Glendale Shoals természeti területei is.

Jó kapcsolatokkal rendelkező városként Spartanburgban könnyen bejárható, így több ideje marad Dél-Karolina egyik legmenőbb részének felfedezésére. Spartanburg belvárosában, a tágas Barnet Park egy megközelíthető, két mérföldes kövezett sétaútnak ad otthont, egy interaktív szökőkútnak a forró nyári napokra, valamint egy nagy piknikpavilonnak a csoportos összejövetelekhez. Mivel bőséges hely van a futáshoz és a játékokhoz, könnyen belátható, hogy a Barnet Park miért népszerű úti cél. A Barnet Park fénypontja a Zimmerli Amfiteátrum. Az 1000 fő befogadására alkalmas amfiteátrum a környező pázsitokon még sok másnak is helyet ad, így egész évben jelentős fesztiváloknak és közösségi eseményeknek ad otthont. A nyilvános koncertek többsége ingyenes, így a legjobb választás párok, barátok és családtagok számára, akik élő szórakozásra vágynak.

Az 1800-as években épült Anderson’s Mill egy jól megőrzött történelmi épület Spartanburgban. A malom egy vízhajtású őrleménymalom, amely élete során számos iteráción ment keresztül, és Nicholl’s Fort és Tanner’s Mill néven is ismerték. Ettől függetlenül ez a legrégebbi ma is álló malom Dél-Karolinában, és 1975-ig működött. A North Tyger folyó mentén a malom ősszel különösen szép hely, ahol a gesztenyebarna lombok gyönyörű hátteret biztosítanak. A malom felfedezése után keressen egy hangulatos helyet a folyó mentén, és gyönyörködjön a természeti tájban. A dél-karolinai vasutak történetének megőrzésének szentelt, lenyűgöző Hub City Railroad Museum kiállítások és látnivalók széles választékát kínálja.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs